Az év vállalkozója: Réti Attila

2003.11.28. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Réti Attila, a Kaiser Food tulajdonosa, ügyvezetője úgy véli, nem az a fontos, hogy ő lett az év vállalkozója. Sokkal inkább az a tény, hogy minőségi, fogyasztható, jóízű terméket adnak a vásárlók pénzéért. Ez a siker záloga.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.A Kaiser Food vezetője szerint a díj nagy elismerés és megbecsülés, de a vásárlók számára nem Réti Attila személye a fontos, nem az a lényeges, hogy ő lett az év vállalkozója. Sokkal inkább arra kell figyelni, hogy az emberek a pénzükért megbízható, finom, jó minőségű termékeket kapjanak. Márpedig a Kaiser Food ilyeneket állít elő.

Ez a fontos a vásárlóknak, de az is lényeges lehet a tegnapi díjkiosztó után, mi a fontos az év vállalkozójának? „Számomra megtisztelő, hogy a szűkebb régió szakmai közvéleménye úgy ítélte meg tizenhárom éves munkámat, hogy ilyen fiatalon erre a díjra érdemesnek tartott. 1990 óta töretlen lendülettel, komoly elkötelezettséggel építettem, építettük a cégünket. Ma pedig a legnagyobb eredménynek azt gondolom, hogy a vállalkozás 100%-os magyar tulajdonba került." Réti Attila hozzátette, szerinte az év vállalkozója díj annak is szól, hogy a döntően osztrák tulajdonú vállalatból sikerült egy teljesen magyar, jól működő céget létrehoznia.

A Kaiser Food vezetője a Presztízs-díj-gálán elmondta: az uniós csatlakozás veszély, kihívás és lehetőség is egyben. Veszélyt a konkurencia jelent, kihívást az, hogy megfeleljenek az elvárásoknak, lehetőség pedig az óriásira bővülő piac. Úgy véli, kő alatt nő a fű, és ha csapatára majd teher nehezedik, a jól összeválogatott szakemberek lendülettel, kreativitással oldják meg a reájuk váró feladatokat.

A csúcsra csak csapatmunkában

Figyelemre méltó volt, ahogy Réti Attila a díj átvétele után nyilatkozott a jelenlévőknek. Utalt rá, hogy elhangzott már, minden sikeres férfi mögött egy okos nő áll. Ám a cégtulajdonos szerint ennél több is kell, egy igazán sikeres és tettre kész csapat. Az a csapat, amelynek ő is köszönheti személyes sikerét, amely őt ebben az esztendőben a csúcsra juttatta.


Természetesen kíváncsiak voltunk arra is, hogy Réti Attila melyik Kaiser- terméket szereti a legjobban? „Testépítő vagyok, megválogatom, mit eszem. Leggyakrabban a saját termékeimet fogyasztom. Egyébként a kiváló minőségű, jóízű termékcsaládban minden korosztály megtalálhatja a kedvére valót. Az anyukáktól a gyerekeken át az apukákig. Mi mindenkire gondolunk. "

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...