Helyi sport

2018.02.28. 11:15

Ökölvívás - Egy győri arany az emlékversenyen

A közelmúltban rendezték meg az Énekes István-emlékversenyt, melyen a győri Gladiátor Akadémia három bokszolót indított, közülük az egyik aranyérmes lett.

kisalfold.hu

Jakab Alex 60 kg-ban első meccsén 4:1-re kapott ki, így kiesett, pedig tőle a döntőbe jutás sem volt túlzott elvárás. Kertész Dávid (64 kg) egy sikeresen megvívott meccs után a másodikon pontozással kapott ki. Egervári Richárd (81 kg) viszont hozta a papírformát. Az itthon három éve veretlen bokszoló két meccsét TKO-val, egyet pontozással nyert, így újabb aranyérem került a nyakába.


Nagy Zoltán vezetőedző így értékelt:

„Jakab Alex meccsén kicsit bealudtunk a harmadik menetben, úgy éreztük, vezet, nem így lett. Kár érte, mert a döntőbe vártuk a versenyzőt. Kertész Dávid hozzáállásával nem volt gond, de nem tudta megoldani a nehezebb feladatot. Egervári Richárd viszont hozta magát, a fináléban olyan bokszolót győzött le, aki egy súlycsoporttal lejjebb magyar bajnok is volt. Ricsi a várakozásoknak megfelelően nagyon jó teljesítményt nyújtott."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában