kézilabda

2019.09.13. 07:07

Női kézilabda NB I – Nyert idegenben az Audi ETO, 6 góllal verte meg a Fehérvárt

A címvédő Győr idegenben nyert a női kézilabda NB I pénteki játéknapján.

kisalfold.hu

A címvédő Győr idegenben nyert a női kézilabda NB I pénteki játéknapján. A Győr kiélezett és gólszegény első tíz percet (2-2) követően ragadta magához a kezdeményezést a Fehérvárral szemben, majd a szünet után bő tíz perc alatt eldöntötte a találkozót: a 42. perc közepén már tízgólos előnyben voltak a vendégek (12-22). A hajrában a házigazdák felzárkóztak, így végül hatgólos különbséggel kaptak ki.

Alba Fehérvár KC-Győri Audi ETO KC 22-28 (9-13)

Korábban

Danyi Gábor, a címvédő győriek vezetőedzője így várja a találkozót: „Elsősorban saját játékunkkal foglalkozunk, azt szeretnénk tökéletesíteni, mert az jól látszik, hogy mostani állapotunkban még nem tartunk ott, ahol szeretnénk. Persze kétségbe esni nem kell, de ez, valamint a Debrecen hétközi bravúrja (a Loki 30–30-as döntetlent játszott az FTC otthonában – a szerk.) intő jel számunkra is, hogy mindenki ellen maximális koncentráltságra van szükség. Hozzáteszem, mi a riválisok eredményeivel nem foglalkozunk, magunkkal törődünk, s bár idegenben mindig nehezebb azért nyerni, nem lehet más a célunk péntek este, mint a két pont megszerzése.

A győrieknél továbbra sem léphet pályára Amorim, Knedliková, Kurtovic és Grimsbö.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában