Diáksport

2019.09.27. 16:06

Feki Webstudio focitorna 2019 Fertőszéplakon

Az immár egy évtizedes múltra visszatekintő Feki Webstudio focibajnokság az idei tanévben is a Széchényi Ferenc Általános Iskola szervezte meg a fertőszéplaki sportpályán. A találkozók alkalmával a Feki Webstudio által felajánlott vándorkupát a győztes csapat őrizheti egy éven át.

kisalfold.hu

A győztes fertőszentmiklósi csapat

A bajnokság hat csapat részvételével indult. A napsütéses délutánon lelkes csapatok lepték el a fertőszéplaki sportpályát: Fertőd, Fertőszentmiklós, Hegykő, Nagycenk, Zsira és Fertőszéplak II. korcsoportos fiú játékosai küzdöttek az első helyért. A vándorkupát idén is Fertőszentmiklós csapata nyerte el. A díjakat Fekete Attila, a Feki Webstudio ügyvezetője adta át.

„Különleges az esemény, mert a korábbi vándorkupát három egymást követő diadalukkal végérvényesen megtarthatták a fertőszentmiklósi iskolai kisfocistái és új vándorserleget adhatok ma át. A látottak alapján újra a fertőszentmiklósi iskola sportolói szolgáltak arra rá, hogy először vigyék el az új, immár fws feliratú serleget, mely az első olyan támogatói díjunk, amin a megújult arculati elemünk szerepel. Gratulálok minden sportolónak, felkészítő tanáraiknak, találkozzunk jövőre is az „fws focitornán”!” – köszönte meg a sportszerű versenyzést mindenkinek Fekete Attila.

A győztes fertőszentmiklósi csapat

A bajnokság a jókedv, a sportszerű versengés szellemében zajlott. A díjazottak oklevelet és érmet kaptak, a többi csapattagot cerbona szelettel ajándékozták. Valamennyi focista élményekkel telve, vidáman tért haza a bajnokságról.

A helyezések a következőképpen alakultak:

1. helyezett: Fertőszentmiklós csapata

2. helyezett: Nagycenk csapata

3. helyezett: Hegykő csapata

A legjobb kapus díját Aszal Hanna kapta ( Zsira) .

A legjobb játékosnak Horváth Dominik bizonyult ( Fertőszentmiklós).

A gólkirály Bugledich Barnabás lett ( Nagycenk).

Köszönet a Feki Webstudiónak a bajnokság támogatásáért, valamint a Fertőszéplaki Sportkörnek és Fertőszéplak Község Önkormányzatának a verseny lebonyolításához nyújtott segítségért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában