Női kézilabda

2024.05.26. 07:15

NB I – Kisvárdán zárja az évet a Motherson Mosonmagyaróvár, mely győzelem esetén bronzérmes lesz

A Kisvárda–Motherson Mosonmagyaróvár mérkőzést vasárnap 18 órakor rendezik. A találkozót a Szigetköz Sport Youtube-csatornáján és a Mosonmagyaróvár TV műsorán is élőben lehet majd nézni.

Kisalföld.hu

Pásztor Noémi (32) bronzérmesként távozna a mosonmagyaróváriaktól.

Fotó: Kerekes István

A Motherson Mosonmagyaróvár vasárnap, Kisvárdán zárja a bajnokságot. Győzelem esetén az óváriak biztosan bronzérmesként zárják a szezont, de akkor is megvan a harmadik hely, ha szombaton a Debrecen nem szerez pontot a bajnok Ferencváros otthonában.

„Még van egy kötelezettségünk – mondta Gyurka János, a Motherson Mosonmagyaróvár vezetőedzője. – A Kisvárda nyerni tudott Békéscsabán, ezzel kiharcolta a bennmaradást, ez biztosan ad nekik egy plusz löketet az utolsó mérkőzésre. Ennek ellenére foggal-körömmel ki fogjuk, ki akarjuk harcolni a győzelmet. A szerdai találkozón sok szeretetet kaptunk, ez nagyon motivál minket, így még pozitívabban állunk hozzá az utolsó meccshez.”

A klub kedden, 18 órakor a Wittmann Parkban rendezi meg szezonzáró eseményét, ahol a távozó játékosokat és stábtagokat is méltó módon fogják elbúcsúztatni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában