Női vízilabda

2024.03.16. 18:33

Ob I – Tizenegy góllal kapott ki az UNI Győr-GYVSE

Egy negyed után még egál volt az állás, utána azonban eldöntötte a találkozót a BVSC az UNI Győr-GYVSE ellen.

Kisalföld.hu

BVSC-Zugló–UNI Győr-GYVSE 20–9 (4–4, 6–1, 4–3, 6–1)

Budapest, ob I-es női mérkőzés. V.: Bors, Juhász.

BVSC: Kakas – Koltay 4, Mészáros-Farkas 2, Tóth R. 1, Dobos, Ármai 4, Tóth F., Koláróvá 2, Urvári 2, Kele 2, Batizi 1, Fekete F. 2, Polák, Doroszlai. Edző: Stieber Mercédesz.

UNI Győr: Szombathelyi – Rádli, Kenderes, Fogarasi, Molnár D., Finta K., Párkányi, Petik 2, Kiss A., Hetzl 2, Szedlák, Dróth, Drávucz 5, Szabó I. Edző: Hargitai Attila.

Az első negyedben remekül tartották magukat a győriek, a másodikban azonban 7–5 után három gólt kaptak, így jelentősebb hátrányba kerültek. Nem törte meg őket ez sem, a folytatásban ugyanis megint kiegyenlített negyedet tudott játszani a két csapat. Az utolsó nyolc percben aztán felőrölte a győriek ellenállását a BVSC.

Hargitai Attila: – Az első negyedben jól kezdtünk, döntetlennel tudtunk a második negyedre fordulni. Innentől kezdve úgy érzem, a mi lendületünk visszaesett, amit megbeszéltünk előre, hogy figyelünk a megúszásokra, átrántásokra, ezeket nem sikerült megoldanunk, mindemellett rengeteg kiállítást kaptunk, amit ellenfelünk jó százalékkal értékesített, így a BVSC elkezdte növelni a különbséget. Ezekből a hibákból tanulva, a héten becsülettel felkészülve várjuk a szombati, Tatabánya elleni mérkőzésünket. Az biztos, hogy nagyobb fegyelemmel és figyelemmel kell az elkövetkezendőkben játszanunk, ahogy már bebizonyítottuk, hogy erre képesek vagyunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában