NB III foci

2024.03.10. 21:12

Budaörs–Csornai SE 2–0

Kisalföld.hu

Budaörs–Csornai SE 2–0 (1–0)

Budaörs, 200 néző. V.: ifj. Hartung.

Budaörs: Schrenck – Petneházi (Horváth E., 64.), Lami (Balajti, 64.), Fényes, Tányéros, Birtalan (Ferkel, 82.), Fekete, Szécsi (Szamosi, 56.), Murai (Gula, 82.) , Sajbán, Váradi. Edző: Bognár György.

Csorna: Ásványi – Somogyi-Bakos, Szabó B., Németh B., Bolla, Ladjánszki, Tóth A. (Nagy K., 69.), Füzi, Kovács P. (Vizler, 56.), Németh B. (Szőke, 80.), Márton (Szalka, 69.). Edző: Horváth Rudolf.

Gsz.: Németh B. (20., öngól), Murai (51.).

20. p: Egy jobb oldali budaörsi beadásba Németh Bence ért bele szerencsétlenül és így juttatta a labdát a csornai kapuba. 1–0.

51. p: Vitatott közvetett szabadrúgáshoz jutott a Budaörs, 5 méterre a kaputól, s a labdát egy legurítást követően a kapu torkából Murai juttatta a gólvonalon túlra. 2–0.

A múlt héten a Tatabányát legyőző Budaörs ellen, biztató játékot nyújtva, felvette a versenyt a Csorna, de szerencsétlen gólokat kapva végül kétgólos vereséget szenvedett.

Horváth Rudolf: – A tavaszi szezon egyik bajnokaspiránsával találkoztunk, amely komoly kerettel rendelkezik. Minden energiánkat, tudásunkat be kellett vetni, hogy meccsben maradjunk. Az első félidőben védekezésre kényszerített minket az ellenfél és sajnos egy öngóllal hátrányba kerültünk. Ahogy telt-múlt az idő, egyre többször jutottunk el az ellenfél kapuja elé, de a második félidő elején egy vitatható  játékvezetői döntés miatt kétgólos hátrányba kerültünk, így nem volt egyszerű a folytatás. Ha kicsit jobban jövünk ki egy-egy szituációból, akkor úgy gondolom, több lehetett volna a mérkőzésben. A látott játékot remélem, pontokban kapjuk vissza.

Baracskai Ádám

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában