Női kézilabda

2024.03.05. 15:28

Erős igazolás, fiatal tehetség - A Metz kapusával erősít a Motherson Mosonmagyaróvári KC

A Motherson Mosonmagyaróvár női kézilabdacsapata egyéves kölcsönszerződést kötött a Metz fiatal kapusával, Mélanie Halterrel.

Kisalföld.hu

Mélanie Halter sokat szeretne fejlődni Mosonmagyaróváron.

A 21 éves hálóőrt 2025-ig köti szerződés a Metzhez, ám rutinszerzés céljából jelenleg is kölcsönben, a Szabó Edina által irányított Saint-Amandban játszik, amely a francia bajnokság 10. helyén áll.

„Örülök, hogy olyan csapatba kerülök, amely nemcsak a saját bajnokságában számít erősnek, hanem nemzetközi szinten is megmérettetik – mondta el Mélanie Halter. – Ez számomra új kihívás, boldog vagyok, hogy lehetőséget kaptam. Minél többet szeretnék játszani és rutint szerezni egy erős csapatban, ez a fő célom. Tudom, hogy jelenleg is sok fiatal játszik Mosonmagyaróváron, akik sokat fejlődnek itt, remélem ,nekem is lesz erre lehetőségem. Jó lesz, hogy a francia stílus mellett megtapasztalhatok más kézilabda kultúrát, tanulhatok más edzőktől, kapusedzőtől. A lehető legtöbbet szeretném kihozni magamból, hogy minél jobb kapussá váljak.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában