Úszás

2024.02.25. 11:19

Nyolcvankét győri érem a hazai rendezésű viadalon

A győri Aqua Sportközpontban rendezték meg az UNI-Győri Úszó SE idei első versenyét.

Kisalföld.hu

Rövid, de intenzív versenyt rendezett az UNI-Győri Úszó SE.

Fotó: Béres Márton

Hatalmas érdeklődés kísérte a szezonindító versenyt, öt ország húsz egyesületének részvétele mellett bonyolították le az eseményt a szervezők. Azerbajdzsán, Ausztria, Hollandia, Románia és Magyarország mintegy 250 versenyzője több mint 1100 alkalommal állt rajthoz.

A nívós mezőnyben az UNI-Győri Úszó SE versenyzői 32 arany-, 28 ezüst- és 22 bronzéremmel végeztek az éremtábla élén, olyan csapatokat megelőzve, mint az Újpest vagy a Budapesti Honvéd.

A verseny szervezője, az UNI-Győri Úszó SE vezetőedzője, Petrov Árpád így értékelte a tanítványokat:

A versenyzőink komoly edzésterhelésből érkeztek a hétvégi versenyre. Kicsik és nagyok egyaránt nagyon komolyan vették ezt a hazai megmérettetést, és az időszaknak megfelelő eredményekkel zártak. Különösen kiemelendő Jakabos Zsuzsanna és Sebestyén Dalma úszásai. Mindketten óriási inspirációt jelentettek a mezőny számára, hatalmas lendülettel és jókedvvel teljesítették a versenyszámaikat. Összességében remek hangulatú, rövid, de intenzív verseny volt. Biztos vagyok benne, hogy minden tanítvány jó élményekkel és értékes tapasztalatokkal felvértezve várja a felkészülés további szakaszát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában