Női kézilabda

2024.02.22. 10:50

NB I – A győzelem mellett a játékban is előrelépne a Győri Audi ETO KC

Csütörtökön 18 órakor a címvédő Audi-ETO az MTK otthonában lép pályára. A találkozót az M4 Sport kézilabdás YouTube-csatornája közvetíti élőben.

Kisalföld.hu

Yvette Broch győzelemnek örülne az MTK elleni bajnoki után.

Fotó: gyorietokc.hu

Az Audi-ETO nincs éppen topformában, bár a bajnokságban múlt héten hazai környezetben simán verte az MKC-t, a Bajnokok Ligájában zsinórban harmadik meccsét sem tudta megnyerni, a hétvégén a francia Brest Bretagne ellen Győrben játszott 32–32-es döntetlent.

Az MTK ellen viszont kötelező a győzelem, a mérkőzést megelőzően a várakozásokról Ulrik Kirkely vezetőedző nyilatkozott.

„Tudjuk, hogy az MTK milyen szezont teljesít a magyar bajnokságban. Szerintem kifejezetten ügyes csapattal találkozunk. Mi azt tűztük ki célul, hogy továbbfejlesszük a támadó- és védekezőjátékunkat, vagyis a taktikánk finomítására helyezzük a hangsúlyt” – mondta a dán szakember.

A játékosok közül a holland Yvette Broch elmondta: „Azt gondolom, fontos lesz számunkra a jó szereplés, hiszen nehezebb időszakon mentünk keresztül az utóbb időben. Jól kell éreznünk magunkat a pályán, komolyan kell vennünk a találkozót. A cél egyértelmű, nyerni szeretnénk – minden meccsünk előtt ezt fogalmazzuk meg. Örömteli lenne, ha most két ponttal térnénk haza Győrbe.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában