Labdarúgás

2023.12.17. 11:00

Mezőörsön és a Vasasnál is készülnek a kupameccsre

Kisalföld.hu

A MOL Magyar Kupában a Mezőörs a Vasast kapta ellenfélnek az ötödik fordulóban. Az anygalföldi piros-kékek a harmadik fordulóban a Dunaharasztit (megye I.), a negyedikben a Gyirmótot (NB II) búcsúztatták. 

“Nem játszottunk rossz meccset a Gyirmóttal, bár ha az elején belőjük a helyzeteinket, lehetett volna könnyebb is. Aztán amikor végre betaláltunk, pár perc múlva egyenlített az ellenfél, így lett belőle egy tipikus kupameccs. Végül azért megérdemelten jutottunk tovább, ezt szerintem nem vitatja senki, én pedig nagy hévvel vetettem magam a harcba, a második félidőben már belementem az ütközésekbe, sőt lövésekre is vállalkoztam. Mindent összevetve elégedett vagyok” - nyilatkozta Vida Máté, a Vasas futballistája a molkupa.hu oldalon.

A volt válogatott játékos szót ejtett a Vasas következő ellenfeléről is.

A Mezőörsben több régi csapattársam mellett egy nagyon közeli barátom, Debreceni Andris is szerepel. Tudjuk, hogy sok rutinos, komoly NBI-es tapasztalattal rendelkező játékossal fogunk találkozni, és a kellő tisztelettel utazunk majd el Mezőörsre, de természetesen csak a továbbjutást tudom elfogadni. Az pedig már azt jelentené, hogy a legjobb nyolc között járunk

- mondta Vida Máté.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában