Női labdarúgás

2023.11.03. 15:30

Hibátlanok csatája: ETO-Ferencváros zöld-fehér rangadó

Az NB I két legerősebb csapata találkozik egymással: az ETO FC Győr a Ferencvárost fogadja (szombat 14 óra) a stadion centerpályáján.

Kisalföld.hu

 Mindkét zöld-fehér csapat eddig százszázalékos az idei bajnokságban, sőt a címvédő fővárosi csapat még gólt sem kapott az eddigi nyolc forduló alatt.
A trónkövetelő ETO sok válogatottat adott az elmúlt időszakban, a teljes játékoskeretenek mindössze két napja maradt, hogy együtt felkészüljön  a Ferencvárosból.
„A szombati ellenfelünk játékstílusa nem változott az elmútl időszakban - kezdi Dörnyei Balázs, az ETO vezetőedzője, aki éppen a fővárosi klubtól került Győrbe. - Három hátvéddel játszanak, plusz támadó szellemű szárnyvédőkkel. Megpróbálnak nyomást helyezni az ellenfélre, zavarni a labda kihozatalokat. Ha nem hibázunk sokat a mi zónánkon belül, akkor mindenféleképpen jó meccset tudunk velük játszani.”
A bajnokság során eddig az ETO is látványosan és gólerősen futballozott, csak egy kicsit gyengébb gólkülönbsége miatt áll a táblázat második helyén a Ferencváros mögött.

Az elmúlt években a Fradi elleni alapszakaszbeli meccseket  tapasztalatszerzésnek fogtuk fel. Most megvan a kulcs ahhoz, hogy jól teljesítsünk ellenük, remélem, a játékosok meg is tudják valósítani, amit szeretnénk. Nyílt sisakos játékkal készülünk, egyértelmű célunk, hogy három pontot szerezzünk

 - fogalmazott Dörnyei Balázs.

A mérkőzésről élő közvetítést ad az ETO youtube csatornája.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában