Női labdarúgás

2023.10.19. 12:08

Szombathelyen játszik az ETO FC az NB I-ben

Kisalföld.hu

A női Simple Liga nyolcadik fordulójában hamisítatlan zöld-fehér rangadóra kerül sor pénteken 16 órakor a nagyszerű szombathelyi stadionban, ahol az 5. helyezett Haladás együttese az eddig hibátlanul menetelő, a táblázaton második helyezett ETO FC Győr csapatát fogadja.

A volt szövetségi kapitány, Markó Edina által irányított vasi gárda hazai környezetben mindenkire veszélyes, soraikban román, jamaicai felnőtt-, valamint magyar utánpótlás válogatottak találhatók. Az ETO ennek ellenére folytatná eddigi remek sorozatát, és a válogatott Nemzetek Ligája szereplése miatti bajnoki szünet előtt újabb sikeres mérkőzést akar megvívni.

A lányok már csak azért is fogadkoznak, mert szeretnék újabb győzelemmel megünnepelni mesterük, Dörnyei Balázs ötvenedik születésnapját. Az elmúlt fordulóban Kocsán, Petrovics és Nagy Sz. még hiányzott a győri együttesből, de a héten már újra mindenki teljes intezitással edzett, így a zöld-fehérek teljes kerettel készülhetnek a  nyugat-dunántúli rangadóra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában