Jégkorong

2023.10.23. 12:08

Szegeden nyert az UNI Győr ETO HC, mely a héten háromszor lép jégre hazai pályán

Az Andersen Ligában Szegeden nyert az UNI Győr ETO HC, mely mozgalmas hét előtt áll: három hazai mérkőzést játszik.

Kisalföld.hu

Magabiztosan győztek a győriek Szegeden.

Szeged–UNI Győr ETO HC 3–6 (0–2, 1–2, 2–2)

Szeged, Andersen Liga-mérkőzés, 300 néző. V.: Gebei, Belák.

ETO: Róth N. – Takács B., Csölle, Almási (5), Csata 2 (1), Madácsi 3 (2). Cs.: Láday B., Vas, Lévai (1), Kiss Á. (1), Jábor (1), Vojnits, Láday Á., Makovics (1), Horváth R., Koczkás, Wenner, Kiss M., Shadskii 1. Edző: Odnoga Mátyás.

Gsz.: Morvay (22., 56.), Meuer (56.), ill. Csata (9., 34.), Madácsi (15., 27., 41.), Shadskii (52.).

A győriek gyakorlatilag végig kézben tartották a mérkőzés. Az utolsó harmadban már 6–1-re is vezettek. A hajrában ugyan egy perc alatt két góllal zárkóztak a hazaiak, de a vendégek sikere nem forgott veszélyben. 

Sűrű hazai program

Nem lehet okuk panaszra a héten hokikedvelő győri szurkolóknak, hiszen három hazai mérkőzésre is kilátogathatnak a Győri Jégsport Központba. Kedden 18.30 órakor a Magyar Kupa visszavágóján a DVTK Jegesmedvék ellen 0–6-ról próbálja meg a lehetetlent az ETO, mely szerdán szintén 18.30-kor első hazai EUHL (European University Hockey League) mérkőzésén a HC Uniza csapatát látja vendégül. Zárásként szombaton 18.30-kor az Andersen Ligában a Dél-Budai Hockey Club-Farkasok látogat Győrbe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában