Labdarúgás

2023.10.22. 16:41

NB III foci - Nagy csata után megosztóztak a pontokon Sopron

Két jól felkészített csapat nagy küzdelmet vívott egymással. A labdabirtoklásban a Dorog, kontra játékban a Sopron volt jobb. A látottak alapján igazságos a döntetlen.

Papp Győző

Fotó: Caola SC Sopron

Fotó: Toth Peter

Caola SC Sopron-Dorog FC 1-1 (1-0)

Sopron, 450 néző. V.: Kovács G.

Caola SC Sopron: Acsádi - Auer, Kocsis B., Bokor, Balogh, Reseterits - Fendrik (Illés, 82.), Baumgartner (Schmaler, 60.) - Kocsis Á., Szabó T. (Sipőcz, 82.), Kalász (Szabados, 71.). Edző: Bücs Zsolt.

Dorog: Tulipán - Selmeci (Schaffel, 79.), Kovács O., Tomás, Berkó (Vigh, 46.), Papp - Ferkó, Szerencsi - Balla (Nagyházi, 79.), Tóth L., Harmat (Barna, 60). Edző: Bekő Balázs.

Gsz.: 29. p.: Szabó T., 11-esből, (1-0) 87. perc, Tomas (1-1).

Bücs Zsolt: - Nagyon sokat tettünk a mai mérkőzésbe, ha kontráink pontosabbak, már korábban lezárhattuk volna a mérkőzést. Az ellenfél helyzet nélkül rúgott gólt, ha a labdabirtoklást nézzük, akkor igazságos a döntetlen.

Bekő Balázs: - Összességében két pontot hagytunk Sopronban, az ellenfél kapusa remekül védett. Gratulálok. A hazaiak masszív védekezésével nem tudtunk mit kezdeni.

A mérkőzésről tudósított: Páder Vilmos.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában