Labdarúgás

2023.10.01. 20:53

NB II foci - Ismét nem sikerült hazai pályán pontot szereznie a Mosonmagyaróvárnak

Papp Győző

Credobus Mosonmagyaróvár–Tiszakécske 0–2 (0–1)
Mosonmagyaróvár, 300 néző. V.: Sipos.
M.-óvár: Heinrich – Tullner (Puhtyejev, 82.), Deák, Czingráber, Horváth K. – Vukaszovics – Simira, Szabó B. (Szalka, 66.), Illés, Németh D. – Takács T. (Korbély, 66.). Vezetőedző: Király József.
Tiszakécske: Kiss Á. – Szőr, Fodor F. (Csáki, 71.), Viczián (Máté Zs., 80.) – Balázs B., Kocsis Dominik, Szekér, Erdei C. (Krivocsjuk, 86.), Grünvald –  Bertus (Gyurján B., 71.), Zamostny (Torvund, a szünetben). Vezetőedző: Vas László.
Gsz.: Erdei (31., 66., a másodikat 11-esből).

11. perc: Németh D. passza után Szabó B. lőtt a jobb alsó sarokra, Kiss Á. azonban bravúrral hárított.
19. perc: Németh D. szabadrúgásból a jobb felső sarkot vette célba, de a felső lécet találta el.
31. perc: Erdei 20 méterről lőtte a labdát a bal alsó sarokba. 0–1.
66. perc: Tizenegyeshez jutott a vendégcsapat. Erdei a kapu jobb oldalába emelte a labdát, Heinrich a másik oldalra vetődött. 0–2.

A hazaiak kezdték harcosabb felfogásban a meccset. A mérkőzés második tíz percében előbb Szabó Bence előtt adódott kétszer is komoly helyzet, aztán Németh Dániel találta el a kapufát.
A Mosonmagyaróvár to­vábbra is nyeretlen a bajnokságban, és eddig összesen csak három pontot szerzett.

Király József: – Szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy szerintem az idény legjobb játékát nyújtottuk, de ezért és a kapufáért, a kihagyott helyzetekért nem adnak pontot. A Tiszakécske az első adódó lehetőségét kihasználta és győzött, mi pedig ismét pont nélkül maradtunk. Ráadásul még nehezebb ellenfelek következnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában