Labdarúgás

2023.10.01. 19:53

Merkantil Bank Liga - A 76. percben lőtte a győztes gólt a Gyirmót a Siófok ellen

Lapincs Attila

Gyirmót FC Győr–Siófok 1–0 (0–0)
Alcufer Stadion, 654 néző. V.: Jakab.
Gyirmót: Hársfalvi – Polgár K., Szegi, Csörgő V., Jova B. – Kovács D. (Lányi B., 90+3.), Kovács M. (Szőke G., 19.) – Soltész D., Madarász M. (Takács R., 90.), Medgyes Z. – Pethő B. (Adamcsek, a szünetben). Vezetőedző: Tamási Zsolt.
Siófok: Hutvágner – Polényi, Csató (Tóth T., 85.), Debreceni Á. – Major G., Nemes (László D., 68.), Kitl M., Varjas Z., Varga B. (Schildkraut, 81.) – Girsik (Nagy R., 81.), Dénes (Menyhárt, 68.). Vezetőedző: Dragan Vukmir.
Gsz.: Szegi (76.).

Szűk negyedóra elteltével Madarász bal lábas bombáját bravúrral védte Hutvágner, míg a másik oldalon Girsik lövése után Csörgő lábán pattant meg a labda, ekkor azonban Hársfalvi kitűnő reflexszel parádézott. Bő fél óra elteltével az első nagy lehetőség tükörképeként ismét Madarász lőtt, a bal alsó sarok irányába tartó labdát Hutvágner most lábbal hárította.
Fordulás után Kovács D. 25 méterről nagy erővel lőtt, a labda a lécet érintve hagyta el a játékteret, majd Adamcsek hagyott ki ordító helyzetet, amikor 4 méterre a kaputól a lövés pillanatában leperdült a labda a lábáról.  
76. perc: Medgyes–Soltész kisszöglet-variációja után a lendületből érkező Szegi öt méterről a kapu bal oldalába fejelt. 1–0. Szegi révén megszületett a várt és a játék képe alapján is megérdemelt vezető találat.
Tamási Zsolt: – A kidolgozott helyzetek alapján megérdemelten nyertünk, hiányérzetem viszont azért van, mert most is sok lehetőséget hagytunk kihasználatlanul.
Dragan Vukmir: – Szomorú vagyok a vereség miatt, mindkét oldalon megvoltak a helyzetek a gólszerzésre, de mi sajnos ezekből nem tudtunk eredményesek lenni.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában