Labdarúgás

2023.10.20. 11:47

Kapuváron felújítják az edzőpálya gyepét, később folytatódik a korszerűítés

Kisalföld.hu

Fotó: Kapuvári SE/facebook

Bővítik és korszerűsítik a Kapuvári SE edzőpályáját. Elkezdődött a munkák második szakasza, amely elősegíti a minőségi szakmai munkát a klubnál. Tavaly már megújult a világítás - tudatja a KSE közösségi oldala.

A második szakasz kezdetét az Ace Cargo Kft tulajdonosa, Lukácsi Attila tette lehetővé azzal, hogy ingyen felajánlotta a földmunka kivitelezését. Ez a nemes gesztus segített jelentősen előmozdítani a munkálatokat és az egész projektet. A gépi talajelőkészítésben is kulcsfontosságú szerepet játszott Kovács Ferenc.

A fejlesztés harmadik ütemében a tervek szerint elkezdődik a labdafogó hálók telepítése. Ezeknek a hálóknak és tartószerkezeteknek a kivitelezését egy TAO-pályázat révén valósítják meg, amit a Nebuló FSE jóvoltából nyertek el. 

A fejlesztés negyedik ütemében a volt Ricsa épületből négy öltözőt alakítanak ki, valamint kiszolgáló helyiségeket terveznek hozzá.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában