Női kosárlabda

2023.10.20. 12:06

Hepp-kupa – A soproniak sokkal motiváltabbak voltak a győrieknél

Az NB I/B Piros csoportjában szereplő Sportdarázs-SMAFC nem hagyott kétséget afelől, ki nyeri a megyeiek csatáját a női kosárlabda Hepp-kupában.

Kisalföld.hu

A sárga mezes soproniak nagy különbséggel nyertek.

Fotó: Tóth Zsombor/Sopron Basket

Sportdarázs-SMAFC–UNI Győr SZESE 99–58 (27–15, 27–19, 20–15, 25–9)

Sopron, női Hepp-kupa, 1. forduló. V.: Tóth B., Hernicz.

Sportdarázs-SMAFC: Völgyi 17/6, Gombkötő 12/6, Kókai 15, Jevtovics 16, Bakó P. 9/3. Cs.: Tátosová 11/3, Sinka-Pálinkás 11/3, Rokob 6, Salamon 2. Edző: Szrdjan Radulovics.

UNI Győr: Chroméj 16, Baffy 10, Perl, Szűts 11, Bánszegi 7. Cs.: Jakubovics, Horváth D., Sághi 6, Szabó L. 2, Bognár, Oláh, Sándor 6. Edző: dr. Barthalos István.

Minden negyedet megnyerve aratott fölényes győzelmet a soproni együttes, a győriek csak a 3. negyedben nőttek fel a feladathoz, és tudtak egyenrangú ellenfelei a hazaiaknak.

Szrdjan Radulovics: – Elégedett vagyok az eredménnyel. Nagyon jó mérkőzést játszottunk. A lányok profi hozzáállást mutattak az elsőtől az utolsó másodpercig. Örülök, hogy a mérkőzés végéig küzdöttünk minden labdáért, még akkor is, amikor már nagy különbséggel vezettünk. Gratulálok a lányoknak! Lehet, hogy nagy különbség alakult ki a végére, de egyáltalán nem volt ez könnyű meccs.

Dr, Barthalos István: – Vegyes összetételű, sikerre éhes soproni csapattal kerültünk szembe. A mérkőzés már szinte az első negyedben eldőlt. Csapatom nem volt megfelelően motivált. Bár voltak pillanatok, amelyek nagyon tetszettek, összességében a Sopron sokkal jobb volt nálunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában