Női labdarúgás

2023.09.10. 09:13

Újabb sikerével a tabella élére ugrott az ETO FC Győr – videók

Ritkán látható remek gólokkal, sarkazásos és ollózásos találatokkal, győzte le ellenfelét, és ezzel átvette a táblázaton a vezetést az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata.

Kisalföld.hu

Gólgazdag meccsen győzött az ETO FC.

Fotó: eto.hu

ETO FC Győr–Budaörs 11–0 (6–0)

Győr, Simple Liga női NB I, 200 néző. V.: Alafi.

ETO FC: Borók – Vida (Öreg, 57.), Kovács L., Nagy F., Frajtovic, Süle (Kern, 77.), Zágonyi (Sali, 46.), Ladhani (Semanova, 68.), Savanya (Petrovics, 77.), Vachter, Kocsán. Edző: Dörnyei Balázs.

Budaörs: Szőcs – Sárosi (Kecskeméti, 46.), Kardosi (Lanczki, 58.), Fábián (Sólyomvári, 46.), Oláh, Tóth E., Koch (Berencsi, 46.), Balázs-Hegedűs (Proháczik, 70.), Dencz, Kajdy, Buzás. Edző: Horváth Ferenc.

Gsz.: Vachter (37. – 11-esből, 62., 66.), Kocsán (2., 35.), Frajtovic (5., 22.), Semanova (79., 85.), Süle (16.), Sali (87. – 11-esből).

Nagyon gyorsan megszerezte a vezetést az ETO, a 2. percben Frajtovic bal oldali beadását, a megdermedt Szőcs mellett, Kocsán pazar mozdulattal sarkalta a kapuba. 1–0. Az 5.percben jobb oldali hazai támadást követően, a bal oldalon érkező Frajtovic elé került a labda, aki 16 méterről óriási gólt lőtt. 2–0. A 15. percben Savanya jobb oldalról ívelt a hosszú oldalra, és az érkező Süle közelről a hálóba fejelt. 3–0. A 22 . percben remek győri támadást követően Vachter beadását Frajtovic 10 méterről lőtte a kapuba. 4–0. A 35. percben Ladhani remek cselek után tálalt Kocsán elé, aki 11 méterről helyezett a kapuba. 5–0. A 37. percben Sülét buktatták a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt Vachter értékesítette. 6–0.

Fordulás után sem csökkent az ETO lendülete, néhány kihagyott helyzetet követően, a 62. percben Savanya beadását Vachter közelről fejelte a kapuba. 7–0. A 66. percben Ladhani lövését még védte a vendégek kapusa, de a kipattanó labdát már Vachter a kapuba lőtte. 8–0. A 79. percben Semanova sorban cselezte ki a vendégvédőket, majd 10 méterről a kapu bal alsó sarkába bombázott. 9–0. A 85. percben Petrovics beadását Szőcs kiütötte, de Semanova remek ollózó mozdulattal a kapuba talált. 10–0. A 86. percben Sali tört be a büntetőterületen belülre, ahol buktatták: a tizenegyest a sértett értékesítette. 11-0.

Az ETO végig nagy fölényben, koncentráltan és gólra törően játszott, így ilyen különbséggel is megérdemelten győzött. A futballszerető szurkolóknak érdemes lesz majd megnézniük a találkozó videós összefoglalóját, mert a szép gólok mellett, két „csoda találatot” is láthatnak, ugyanis Kocsán sarkalása, és Semanova ollózása élményszámba ment.

Dörnyei Balázs: – Örülök, hogy megtiszteltük ellenfelünket azzal, hogy végig nagy odaadással futballoztunk. Sok jó egyéni teljesítményünk volt, én mégis a csapatjátékunkat emelném ki. Helyén kezeljük ezt a sikert is, és folytatjuk a munkát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában