Labdarúgás

2023.09.16. 10:03

MOL Magyar Kupa - A Mezőörs a Nagykanizsát fogadja

Egykori kupagyőztesek, alacsonyabb osztályú gólgépek és a szezonrajtot remekül elkapó kiscsapatok okozhatnak izgalmat a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában, ahol már a két legfelső osztály csapatai is beszállnak a játékba. Megyénk csapatai közül a Mezőörs a Nagykanizsát fogadja szombaton.

Kisalföld.hu

Mezőörs–Nagykanizsa 
Mezőörs, ma, 15.00. V.: Papp.

A vármegyei I. osztályban szereplő és a csoportot hibátlanul vezető mezőörsiek remek formában várhatják a kupafordulót. A sokak szerint is harmadosztályú kerettel rendelkező együttes a sorozat első fordulójában a szintén Győr-Moson-Sopron vármegyei Bőnyt győzte le 6–1-re, majd a következő körben szinte kiütötte, 5–0-ra verte a Vép együttesét. 

A harmadik körben az NB III-as Nagykanizsa ellen már nyilván nem lesz ennyire könnyű dolguk Bohner Rolandéknak, ám a csapat nem titkolt célja, hogy legalább addig eljusson a sorozatban, hogy ott lehessen a Szabad Föld-kupa utódjaként ismert Amatőr Kupa fináléjában. 

Felkészültünk a Nagykanizsából, s bár nem feltétlen mi vagyunk az összecsapás esélyesei, szeretnénk győzni, szurkolóink támogatásával meglepetést okozni

– mondta a Mezőörs edzője, Bohner Roland. 

A kiírás szerint a párharcok – négy évvel a szabályváltoztatás után – egy mérkőzésen dőlnek el. Amennyiben az adott mérkőzésen döntetlen a végeredmény, akkor kétszer 15 perces hosszabbítás következik, ha ez sem hoz döntést, akkor tizenegyesrúgások következnek. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában