Női kézilabda

2023.09.12. 12:58

Az Audi ETO után az FTC-t is meglepné a Motherson Mosonmagyaróvár – videó, szavazás

Múlt szerdán hatalmas sikert aratott a Motherson Mosonmagyaróvár, miután 33–30-ra legyőzte a bajnoki címvédő, a legutóbbi Bajnokok Ligája kiírásban bronzérmet szerzett Győri Audi ETO KC-t. Gyurka János együttesére most újabb embert próbáló feladat vár, hiszen szerdán 18 órakor az MKC a Magyar Kupa-címvédő, BL-ezüstérmes Ferencváros otthonában lép pályára tévés meccsen.

Kisalföld.hu

Tóth Eszterék a győri után a ferencvárosi zöld-fehéreket is meglepnék.

Fotó: Kerekes István

„Az ETO elleni győzelem után sem tértünk le arról az útról, amin eddig jártunk – mondta Gyurka János, a Motherson Mosonmagyaróvár vezetőedzője. – Az első két fordulóban kaptunk bizonyítékot arról, hogy jó az irány, de szerénynek kell maradnunk. Többször is átbeszéltük a múlt szerdai győzelmet a lányokkal, azt gondolom, ez is fontos.

A Motherson Mosonmagyaróvár az ETO után a Ferencvárost is meglepi?

A kitűzött munkát továbbra is el kell, és el is fogjuk végezni. Még nagyon a bajnokság elején járunk, a két győzelemnek örülünk, és szeretnénk a jó formánkat megőrizni. A céljainkat azonban a legutóbbi siker sem változtatta meg, így ugyanazokkal az irányelvekkel lépünk pályára a Ferencváros ellen is. Szeretnénk méltó partnerei lenni a Fradinak, minél tovább meccsben lenni, és fontos számunkra az is, hogy a bennünket szép számban elkísérő szurkolóinkat is kiszolgáljuk.”

A mosonmagyaróvári szurkolók számára fenntartott összes – 100 darab – jegy elkelt, így idegenben is részben otthon érezheti majd magát a csapat az Elek Gyula Arénában. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában