Döntetlen a Chelsea ellen

2023.09.17. 18:44

A volt győri Kerkez Milos lett augusztus legjobbja a Bournemouth-ban

A 19 éves magyar válogatott futballista a nyáron az AZ Alkmaartól igazolt az együtteshez.

Kisalföld.hu

Kerkez Milos

A szurkolók szavazatai alapján Kerkez Milos lett augusztus legjobbja az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Bournemouth együttesénél.

A 19 éves magyar válogatott futballista a nyáron az AZ Alkmaartól igazolt az együtteshez, amelynek színeiben eddig mind a négy bajnoki mérkőzésen kezdőként lépett pályára.

A 10-szeres válogatott Kerkez - aki a statisztikák alapján az egyik legtöbbet sprintelő játékos a Premier League-ben - a Chelsea elleni vasárnapi (ma) összecsapást megelőzően részt vett a klub felvezető sajtótájékoztatóján is, amelyen elmondta, nagyon kemény mérkőzésre számít, és véleménye szerint az a csapat gyűjti majd be a három pontot, amelyik jobban küzd a pályán.

Kerkezék pontot szereztek a Chelsea ellen

A Bournemouth Kerkez Milossal a kezdőcsapatban gól nélküli döntetlen játszott a vendég Chelsea-vel az angol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának vasárnapi első mérkőzésén. A klub szurkolói által augusztus legjobbjának választott magyar válogatott futballista a 62. percben sárga lapot kapott és a 74. percben lecserélték.

A Bournemouth továbbra is nyeretlen még az idényben, két vereség mellett ez volt a harmadik döntetlenje, de a Chelsea-nek is gyenge a mérlege egy győzelemmel, valamint két-két döntetlennel és vereséggel.

Premier League, 5. forduló
Bournemouth-Chelsea 0-0

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában