Felkészülés

2023.08.15. 13:34

Az ETO férfi kézilabdacsapata sorra játssza edzőmeccseit

A Tatabánya, majd a Tata után a Veszprémi KKFT csapata ellen játszott felkészülési mérkőzést a Győri ETO-UNI FKC NB I/B-s férfi kézilabdacsapata.

Kisalföld.hu

Újabb hasznos edzőmérkőzésen vannak túl a zöld-fehérek.

Fotó: ETO FKC

Az élvonalban szereplő együttessel való találkozás remek lehetőséget biztosított arra, hogy lemérje Bencze József együttese, hogy jelenleg hol is tart a felkészülésben.

A találkozót a Pásztor – Szabó Á., Koncz, Sövegjártó, Ásványi, Paár, Takács felállással kezdték a győriek. A 7. percben 3 góllal vezettek a vendégek (2–5). Innen felzárkózott az ETO, de a 20. percben már 12–8 volt a veszprémiek javára. A szünetre pedig tovább nőtt a különbség (13–20).

A második félidőben a vendégcsapat, kihasználva az NB I-ben szerzett tapasztalatát, tempós, agresszív játékot játszva a 35. percre tíz gólra tudta növelni az előnyét (24–34). Az edzők több taktikát is ki tudtak próbálni élesben, és a csapatösszetételt is tudták váltogatni. Az utolsó percekben nyitott védekezésre váltott a Veszprém, ekkor tudta csökkenteni a különbséget az ETO, a vége 35–27 lett a veszprémiek javára.

Bencze József vezetőedző így értékelte a találkozót: „Hasznos összecsapás volt, melyen hellyel-közzel tudtunk alkalmzkodni az NB I-es együttes stílusához. Sajnos sok helyzet kimaradt, a védekezés úg ahogy működött, de itt is va miben javulnunk, elsősorban keménységben és agresszivitásban. Látjuk, miben kell javulni, dolgozunk tovább, jönnek az újabb edzőmeccsek, melyeken csiszolni tudjuk a játékunkat.”

A zöld-fehérek szerda este a Szigetszentmiklós, jövő héten kedden pedig a Csurgó otthonában játszanak felkészülési mérkőzést.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában