Női kézilabda

2023.08.03. 18:16

Alakul az Audi-ETO BL-programja – Újabb meccsek időpontja van meg

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) véglegesítette a 2023/24-es női Bajnokok Ligája-idény első nyolc mérkőzésének kezdési időpontját. A Győri Audi ETO KC idegenben játssza első találkozóját.

Kisalföld.hu

A kiadott tájékoztatás szerint szeptember 10-én először Franciaországban, a Brest Bretagne otthonában lép pályára az Audi-ETO, majd hat nappal később, szeptember 16-án következik az első hazai meccs az Audi Aréna Győrben, a BL-újonc DVSC ellen.

Változás történt a korábban kijelölt CSM Bukarest elleni találkozó időpontjában: az EHF módosítása szerint szeptember 23-án (korábban 24.) játszik az Ulrik Kirkely vezette ETO Romániában.

A negyedik fordulóban, október 1-jén a WHC Buducnost Bemax alakulatát fogadják a győriek. A csoportkör ötödik mérkőzését, október 21-én újra hazai pályán játssza az ETO, ekkor az Odense érkezik, majd október 29-én Svédországban, az IK Sävehof fogadja a zöld-fehéreket.

November 12-én a SG BBM Bietigheim ellen Németországba látogat az Audi-ETO KC, míg november 18-án hazai pályán, a BL-kiírás őszi idényének utolsó mérkőzéseként rendezik a németek elleni visszavágót.

A Bajnokok Ligája csoportkörének további programjáról az EHF megerősítését követően ad tájékoztatást a győri klub.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában