Terepíjász Eb

2023.07.25. 13:14

Lecsapott Sopronban a vihar a nyitónapra

A hétfő kora esti ünnepélyes megnyitó után kedden elkezdődött – volna – a Sopron melletti Ágfalván található Vadon Lovaspark melletti erdőben Sopron egyik legjelentősebb nyári rendezvénye, a 3 dimenziós terepíjász Európa-bajnokság. A nyitó napon egy óra után óriási vihar zúdult a térségre, és a szervezők beszüntették a viadalt.

A soproni kontinensviadal érdemi része a magyar csapat számára is csupán szerdán kezdődik.

A Mária szobornál tartott ünnepélyes megnyitón beszédet mondott többek között Barcza Attila is, Sopron országgyűlési képviselője. A remek, kellemes időben rendezett ünnepséget látványos néptánc program is színesítette, majd a rendezvényt egy fogadás, bankett zárta. 
A keddi nyitó napon reggel 9 órakor kezdődött a verseny, ám úgy egy órával később hatalmas villámokkal vihar csapott le a térségre, így a szervezők beszüntették nyitó napi viadalt. 
Négy-öt célt ugyan teljesítettek az íjászok, de a versenybíróság döntése értelmében a nyitó napon elért eredmények érvénytelenek. A kontinensviadal így egy nappal rövidebb lesz, az érdemi része szerdán kezdődik és a következő négy nap összesített eredményei alapján dől el a különböző kategóriákban az Európa-bajnoki címek, érmek és helyezések sorsa.
A  soproni kontinesviadal érdemi része a magyar csapat számára is csupán szerdán kezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában