Labdarúgás

2023.07.14. 17:47

La Ligát megjárt szélső támadót igazolt az ETO

A spanyol első osztályban is szerepelt villámgyors szélső érkezett az ETO-hoz. A 23 esztendős mali nemzetiségű Mamady Diarra a Cádiz játékosa volt.

Kisalföld.hu

Tovább bővült a folyamatosan erősödő ETO FC Győr támadószekciója, ugyanis a klub pénteken bejelentette a 23 esztendős Mamady Diarra szerződtetését. 

A győri klub honlapja ismerteti Diarra pályafutását: "Bamakoban született, hazájában a Yeelen Olympique gárdájában szerepelt, pályára lépett az U17-es és az U20-as Mali nemzeti csapatban. Új játékosunk az elmúlt időszakban a világ egyik legerősebb pontvadászatában, a La Liga-ban szereplő Cádiz együttesében játszott, melynek színeiben két alkalommal pályára lépett a spanyol első osztályban, egyszer pedig a Király Kupában. A klub második csapatában folyamatosan játszott, amellett, hogy a kirakatcsapattal edzett. Hatalmas erőssége lehet csapatunknak hosszú távon, ugyanis amellett, hogy sebessége átlag feletti, technikailag is képzett, így joggal várhat tőle sokat a szakmai stáb."

Diarra sikeres szezont szeretne zárni év végén az ETO-val.

Nagyon motivált és izgatott vagyok, hogy itt lehetek – kezdte Mamady Diarra. – Célom, hogy az ETO húzóembere legyek a következő szezonban. Bízom benne, hogy sok góllal és gólpasszal fogom segíteni a csapatot, abban, hogy nagyon szép eredményt érjünk el a bajnokság végén. A játékosok remek közösséget alkotnak, a szakmai stáb is nagyszerű munkát végez, így minden adva van a sikerhez.

Köteles László nagyon boldog, hogy tovább bővült a csapat variációs lehetősége a támadóharmadban.

Egy szélvészgyors, technikailag nagyon képzett, kétlábas támadó érkezett hozzánk, aki az előző szezonban bemutatkozott a LaLiga-ban is, és a Cádiz felnőttcsapatában edzett folyamatosan. Nagy erősítés lesz számunkra, sokat várunk tőle! – mondta Köteles László.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában