Női kosárlabda

2023.07.25. 17:16

Kétszer is összecsap egymással a Sopron Basket és a SERCO UNI Győr

A címvédő Sopron Basket augusztus 14-én kezdi meg a felkészülést az új szezonra. Az edzőmeccsek programja is összeállt, az UNI Győrrel kétszer is megmérkőznek a zöld-sárgák.

Kisalföld.hu

Sopron–UNI Győr meccsel zárult a régi, ezzel kezdődik az új szezon is.

Fotó: Nagy Gábor/MW-archív

A nyári szünetet követően augusztus 14-én, hétfőn kezdi meg a felkészülést a Sopron Basket női kosárlabdacsapata az előtte álló szezonra, és már azt is tudni, hogyan alakul az edzőmérkőzések sora.

A szeptembert mindjárt egy győri mérkőzéssel nyitják Gáspár Dávid tanítványai, a találkozó 1-jén, pénteken lesz Győrben. Rá egy hétre Csehországba utaznak Fegyvernekyék, ahol 8-án és 9-én a Brno vendégei lesznek. Szeptember 13-án a győriek érkeznek Sopronba a hagyományos Krasznai Ferenc-emlékmérkőzésre. A felkészülési találkozók sorát szeptember 17-én, vasárnap zárja a Sopron a Piestanské Cajky ellen. A pöstényiek elleni mérkőzésnek a Novomatic-aréna ad otthont.

A magyar bajnokság várhatóan a szeptember 23-i hétvégén rajtol.

A felkészülési menetrend – Szeptember 1., péntek: SERCO UNI Győr–Sopron Basket. Szeptember 8–9., péntek-szombat: BK Zabiny Brno–Sopron Basket. Szeptember 13., szerda: Sopron Basket–SERCO UNI Győr (Krasznai Ferenc-emlékmérkőzés). Szeptember 17., vasárnap: Sopron Basket–Piestanské Cajky.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában