Labdarúgás

2023.07.22. 19:58

Gól nélkül végzett az ETO az élvonalbeli csapattal - fotók

A szombat délutáni mérkőzésen nem született gól, jól védekezett az Egyesült Arab Emirátusok első osztályú csapata.

Kisalföld.hu

ETO FC Győr – Baniyas SC 0-0

Győr, ETO Stadion, felkészülési mérkőzés.

ETO: Ruisz – Vera (Csáki 87’), Szépe, Szujó, Csontos, Tóth R., Tuboly, Kiss M. (Mitring 80’), Skvarka, Csóka (Moharos 80’), Huszár. Vezetőedző: Antonio Munoz. 

Baniyas SC: Fahad – Khamis, Ivkovic, Abas, Joao Victor, Awana, Suarez, Sail, Anoubi, Niakate, Sulejmanov. Cserék: Khalaf, Ali, Jasim, Almansori, Umar, Alhosani, Almenhali, Salem, Alhosani, Shehda, Cisse, Amehri, Alromithi, Hegab, Alharthi. Vezetőedző: Darko Milanovic.

Az első félidő végén Ivkovic egy szabadrúgást követően fejelt a hálóba, ám les miatt a játékvezető érvénytelenítette a találatot. A mérkőzés végén Skvarka bal alsó sarokba tartó lövését bravúrral védte az ellenfél kapusa.

Antonio Munoz: - A mai második mérkőzésen nem sikerültek túl jól a labdameneteink, de a csapat jól védekezett és nem kaptunk gólt. Az utolsó percekben megvolt a lehetőségünk a győzelem megszerzésére, ám az ellenfél kapusa bravúrral hárítani tudott. Minden játékosunk megkapta a megfelelő terhelést, innentől már a bajnoki összecsapásra koncentrálunk.

Az ETO Gyirmóton kezdi a bajnokságot július 30-án, vasárnap 17.30 órakor.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában