Labdarúgás

2023.06.01. 09:23

A síkvölgyiek nyerték a vándorserleget a tatai szabadtéri parakupán

Kiss T. József

A foci sem hiányozhatott a programból. Fotó: K. T. J.

Megpezsdült az élet a napokban az Építők parkjában. A Szociális Alapellátó Intézmény (SZAI) Fogyatékosok Nappali Intézménye második alkalommal rendezte meg a tatai szabadtéri parakupát a vármegye hasonló jellegű intézményeinek ellátottjai számára. 
A fiatalokat nem kellett nógatni, szívesen töltötték a napot a sportpályákon. Az idén a tavalyihoz képest kétszer annyi intézmény fogadta el a meghívást, így nyolc otthon mintegy 130 ellátottja mérte össze tudását egyéni és csapatsportokban, mint például a sakk, futás, kosárlabda, asztalitenisz, aszfaltrajzolás és természetesen foci. 
A rendezvény fénypontja a sor- és váltóverseny volt, amelynek győztese egy évre nyerte el a díszes vándorkupát, amelyet végül idén Tatabánya-Síkvölgy hódított el. 
Különböző programok is színesítették a rendezvényt, volt zumba- és kutyás bemutató, táncház, illetve kungfubemutató. Minden csoport ingyen lépett fel. A II. tatai szabadtéri parakupa fő szervezője Laubné Bratis Éva, a Fogyatékosok Nappali Intézményének szakmai vezetője volt. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában