Labdarúgás

2023.05.04. 15:45

Az ETO 2025-ig hosszabbított fiatal kapusával, Ruisz Barnabással

Az ETO FC Győr saját nevelésű hálóőre, Ruisz Barnabás 2025. július 31-ig hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését. A fiatal kapus nagyon boldog, hogy továbbra is a zöld-fehér sikerekért küzdhet - írja az eto.hu.

kisalföld.hu

Ruisz Barnabás gyerekkora óta az ETO-t erősíti, az utánpótlásban végig járta az összes korosztályt, ami után 2021-ben, 19 esztendősen bemutatkozott az első csapatunkban is - számol be róla a klub honlapja.

A még mindig csak 21 éves játékos napról napra keményen dolgozik, aminek most meg is lett az eredménye, hiszen a nyáron lejáró szerződését 2025. július 31-ig meghosszabbította az ETO-val. Ruisz eddig 21 mérkőzésen védte a csapat kapuját a másodosztályban, célja egyértelműen az, hogy ez a szám sokkal több legyen, és nagy sikereket érjen el a csapattal.

Győrben születtem, Győrben nőtem fel, az ETO-ban focizom már több, mint tizenöt éve – kezdte Ruisz Barnabás. – Nyugodtan mondhatom, hogy az ETO a második családom, remekül érzem magam a klubban. Nagyon boldog vagyok, hogy továbbra is az ETO-ért küzdhetek. Nap, mint nap, azon leszek, hogy legjobb tudásommal segítsem a csapatot a céljai elérésében.

Köteles László, az ETO sportigazgatója is örül, hogy Ruisz továbbra is az ETO labdarúgója marad. A szakember nagyra értékeli a fiatal kapus hozzáállását, munkáját.

Nagyon örülünk, hogy Barnival sikerült hosszabbítanunk. Benne egy nagyon tehetséges, komoly potenciállal rendelkező kapust ismertem meg. Egy munkamániás labdarúgóról beszélünk, aki az egész pályafutását az ETO-ban töltötte. Az elmúlt két hónapban, mióta itt vagyok, azt látom rajta, hogy remekül dolgozik, amelyik mérkőzésen szóhoz jutott, ezeken bizonyította, hogy megérdemli az új szerződést – mondta Köteles László.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában