Bajnoki

2023.01.21. 12:47

Női kosárlabda NB I - Idegenben javíthat a Sopron Basket

Nincs ideje sokat bánkódni a csütörtökön Miskolcon elveszített Euroliga-találkozó után a Sopron Basket női együttesének, Gáspár Dávid tanítványai szombatn 18 órától a Vasas otthonában játszanak bajnokit.

kisalfold.hu

Fegyverneky Zsófiáék javíthatnak

Nagyon „lehangolt” soproni társaság utazta át szinte az egész országot csütörtök éjjel. Az Euroliga-címvédő Sopron Basket ugyanis – a közel egy éve rendezett Magyar Kupa-fináléhoz hasonlóan – megnyert meccset engedett ki a kezéből és vesztett el hosszabbítás után a DVTK ­otthonában. 

A Diósgyőrnek gratulálva Gáspár Dávid azt fejtegette: „Ez az, amikor negyven percen át egy pillanatra sem adja fel egy csapat, amely most is megmutatta, milyen erős. A negyedik negyed második feléig jól játszottunk, de akkor elvesztettük a fókuszt. A végjátékot kézben kellett volna tartanunk, de olyan hibákat követtünk el, amivel a DVTK vissza tudott jönni a mérkőzésbe, viszont rögtön itt az új fel­adat a Vasas ellen, a csapat már erre a feladatra koncentrál.” 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában