Labdarúgás

2022.12.04. 15:34

NB II foci - Egy pontra volt jó az ETO Csákváron

A Merkantil Bank Liga 19. fordulójában Csákvárra látogatott az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az első félidőben érintetlenek maradtak a hálók, majd a második játékrészben gyors gólváltás követően kialakult az 1-1-es végeredmény.

kisalfold.hu

Aqvital FC Csákvár – ETO FC Győr 1-1 (0-0)

Csákvár, Tersztyánszky Ödön Sportközpont. V.: Rúsz (Márkus, Berényi).

Aqvital FC Csákvár: Auerbach – Murka, Alaxai, Karacs, Baranyai, Gazdag (Kocsis 69'), Magyar, Körmendi, Torvund (Janyickij 86'), Baracskai (Kártik 69'), Fejős (Tamás N. 49'). Vezetőedző: Tóth Balázs.

ETO FC Győr: Ruisz – Kovács K., Fodor, Szujó, Vincze (Benczenleitner 46'), Kiss Be., Kiss M., Vitális (Tuboly 65'), Kiss Ba., Borsos (Óvári 85'), Lacza (Kovács I. 80'). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Gsz.: Murka (64’) ill. Borsos (69’).

"Az első lehetőség a hazaiak előtt adódott, labdavesztés után Baracskai lépett ki két védő között, majd lövését Ruisz védeni tudta. A 25. percben Vincze szabálytalankodott Gazdaggal szemben, a veszélyes helyről elvégzett szabadrúgás Kiss Balázst találta telibe. Négy perccel később előttünk adódott nagy helyzet, Lacza a bal kapufánál került lövőhelyzetbe, Alaxai becsúszva hatalmasat mentett. A 41. percben nagy helyzet adódott előttünk, Vitális sarokkal passzolt Lacza elé, aki nagy helyzetben lőtt, ám Auerbach hatalmas bravúrral szögletre mentett. Az 56. percben Torvund elé került a labda a tizenhatosunkon belül, aki kissé kisodródva lőni tudott, ám Ruisz szögletre mentett.

Egy perccel később ismét Torvund volt a főszereplő, Murka csúsztatása után hatalmas ziccerben hibázott. A 64. percben megszerezte a vezetést a Csákvár. Baracskai balról belőtt szabadrúgására Murka érkezett középen, majd szépen csúsztatott a hosszúba. Ruisz csak beleérni tudott, védeni azonban nem 1-0. Gyorsan jött az egyenlítés, Borsost buktatta a tizenhatoson belül Baracskai, amiért a játékvezető büntetőt ítélt. A tizenegyest a sértett magabiztosan gurította a kapuba 1-1. A hosszabbításban Karacs tudott tisztán fejelni egy jobboldali szögletet követően, ám Ruisz magabiztosan gyűjtötte be a labdát. Ezután már egyik kapu előtt sem alakult ki lehetőség, így egy ponttal térhetünk haza Csákvárról" - olvasható a győri zöld-fehérek tudósításában.

Így látta a győri mester

Tímár Krisztián: - Amennyiben a helyzeteinkkel jobban sáfárkodunk, akár nyerhettünk is volna, így azonban igazságos a döntetlen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában