Labdarúgás

2022.11.13. 15:57

NB II foci - Bombagóllal győzte le a 3 forduló óta veretlen Haladást a Creobus Mosonmagyaróvár - Fotók

A 67. percben a frissen beállt, csereként pályára lépő Sajbán Miklós bombázott 25 méterről a jobb felső sarokba.

kisalfold.hu

Fotó: Csapó Balázs

Creobus Mosonmagyaróvár –Szombathelyi Haladás 1–0 (0–0)
Mosonmagyaróvár, 400 néző. Vezeti: Sipos Tamás (Aradi József, Mohos Milán)
Mosonmagyaróvár: Heinrich – Simita, Papp Sz., Deák I., Horváth K. – Gáncs (Buglyó, 89.), Végh B. – Monori (Jasarevic, 67.), Tóth L. (Sajbán Miklós, 67.), Szalka (Czingráber, 89.) – Nagy Z. (Nagy K., 79.) Vezetőedző: Horváth Csaba
Haladás: Verpecz – Simut, Csató, Németh Milán, Bosnjak – Tóth Máté (Lencse, 62.), Csilus T. (Taipi, 82.), Rácz B., Derekas (Nyíri, 76.) – Csernik (Doktorics, 76.), Molnár R. (Borvető, 62.) Vezetőedző: Michal Hipp
Gólszerző: Sajbán Miklós (67.)

Horváth Csaba: – Az első félidőben tompán futballoztunk, aztán a szünet után az átmenetek jobban sikerültek, s támadásban is többet nyújtottunk. Úgy érzem, ezek alapján a győzelmünk megérdemelt.
Michal Hipp: – Úgy gondolom, hogy a szerencsésebb csapat nyert. Az első félidőben két-három ziccert kihagytunk – az ellenfél kapusa remekül védett –, míg az óváriak a 40. percig kapura sem rúgtak. A szünet után is aktívak maradtunk; igyekeztem elöl frissíteni, a hazaiak azonban egy bombagóllal eldöntötték a meccset. Csalódott vagyok az eredmény miatt, de ha nem tudunk gólt szerezni, nincs eredmény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában