Az élvonalból érkezik a szakember az Agrofeed ETO UNI Győrhöz

2022.07.26. 13:37

Kézilabda – Új edző Győrben

Új vezetőedzője lesz az Agrofeed ETO UNI Győr NB I/B-s férficsapatának: Bencze József tudja a receptet az NBI/B megnyeréséhez és NB I-es tapasztalattal is rendelkezik.

kisalfold.hu

A Kecskemét friss feljutóként kezdte meg NB I-es szereplését a tavalyi szezonban, de mindössze nyolc pontot tudott szerezni, így utolsóként végzett a bajnokságban. Az NB I-ből távozó csapattól Bencze József Győrbe vette az irányt, hogy vezetőedzőként irányítsa a másodosztályú győri gárdát. Munkáját Kovácsovics László másodedző, Horváth János videóelemző, Vitéz Márton erőnléti edző és Somogyi Ádám kapusedző segíti.

Bencze József így nyilatkozott: "Az előző szezonban jó úton indult el a csapat és ezt szeretném folytatni az edzői stábbal közösen. Remélem, kicsit frissíteni tudunk a védekezésünkön, de ehhez természetesen idő kell. Azt tudom garantálni, hogy sokat dolgozunk, hiszen én olyan edző vagyok, aki a munkában és a fegyelemben hisz. Biztos vagyok benne, hogy rengeteget fejlődünk, és minél előbbre végezünk a bajnokságban. Nagyon sok csapatnak szeretném megkeseríteni a mérkőzés utáni hazamenetelét a Magvassy-csarnokból, és az idegenbeli mérkőzésekről szeretném, ha boldogan utaznánk haza. Azt gondolom, egy fiatal csapat mindig a győzelmekből tud építkezni, ehhez pedig rengeteg munka kell, olyan impulzusok – akár kívülről, akár belülről –, amelyekből a játékosok egymást tudják építeni. Úgy hallottam, nagyon jó közösség alakult ki itt Győrben, ami sokat tud segíteni a mérkőzések közben, illetve a pályán kívüli életben is. Ez az összetartás kell ahhoz, hogy egymást tudják felhúzni a játékosok arra a szintre, ami ahhoz kell, hogy sikeresek legyünk. Bízom benne, hogy elérjük a célunkat."

A csapat az első találkozáson közös focival indította az alapozást, amely ma indul be igazán az új edző által említett kőkemény munkával.

A bajnokság szeptember első hétvégéjén kezdődik, amikor az első fordulóban a BFKA-Veszprém csapatát látja vendégül a győri gárda. A felkészülési mérkőzésekről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában