Labdarúgás

2022.05.21. 19:56

Női foci - Bajnoki döntőben az ETO

A Simple Női Liga utolsó, 21. fordulójában a bajnoki döntőbe jutás szempontjából fontos mérkőzést rendeztek, ahol az ETO FC Győr az MTK Budapest ellen győzött.

kisalfold.hu

Fotó: eto.hu

MTK Budapest–ETO FC Győr 0-1 (0-0)
Budapest, BKV Előre Sporttelep. V.: Urbán (Majorné, Jakab).

MTK Budapest: Varga L. – Taylor (Magyarics 70’), Vajda, Farádi-Szabó (Palkovics 46’), Vachter, Nagy V., Pinczi, Milunovic, Vas (Madrid 70’), Podolska, Bokor. Vezetőedző: Farkas Attila.

ETO FC Győr: Samson – Öreg, Korsun, Kovács L. (Fél A. 80’), Savanya (Fél P. 87’), Rácz Zs., Nagy F., Süle, Cameron, Vida (Nagy L. 80’), Németh L. Szakmai vezető: Dörnyei Balázs.

Gsz.: Cameron (69’).

Az eto.hu-n azt írták, "az ETO csapata készülhet a Ferencváros elleni bajnoki döntőre, ami két győzelemig tart, az elsőt jövő csütörtökön rendezik a fővárosban, majd a rá következő héten kedden Győrben a visszavágót."

Dörnyei Balázs: - Ez a mérkőzés inkább küzdős volt, mint látványos. A tét egy kicsit rányomta a bélyegét a meccsre, de úgy gondlom, hogy egy góllal mindenképp jobbak voltunk, több lehetőségünk volt, és a küzdőszellemünk átsegített minket a fordulópontokon. Ez nem feltétlenül a futballtudáson múlott, hanem hogy mi jobban akartuk a győzelmet.  Nagyon büszke vagyok a csapatra, ez megint egy történelmi pillanat. Az biztos, ha méltó ellenfelei akarunk lenni a Fradinak, akkor ennél jobb teljesítményre lesz szükségünk. Ami viszont nagyon pozitív, hogy ismét nem kaptunk gólt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában