Helyi sport

2021.11.07. 19:12

NB II foci – Győztesként jöhetett haza Nyíregyházáról a WKW ETO

kisalfold.hu

Forrás: ETO FC

Merkantil Bank Liga, NB II

Vasárnap

III. ker. TVE–Szolnok 0–0

Nyíregyháza–WKW ETO FC Győr 0–1

Budaörs–Ajka 1–2

Szentlőrinc–DVTK 1–2

Tiszakécske–Vasas 1–0

Dorog–Siófok 4–1

Budafok-Soroksár 2–2

Haladás–Csákvár 4–1

Szeged-Grosics Akadémia–Kecskemét 2–0

Békéscsaba–Pécs 19.30 óra

A Merkantil Bank Liga 15. fordulójában a Nyíregyháza vendégeként lépett pályára a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Az első félidőben nem született gól, ám a második játékrészben Óvári Zsolt eredményes tudott lenni, amivel 1-0-ra megnyertük a mérkőzést.

Nyíregyháza Spartacus FC – WKW ETO FC Győr 0-1 (0-0)

Balmazújváros, Városi Stadion. V.: Csonka (Szert, Márkus).

Nyíregyháza Spartacus: Hegedüs – Galambos, Szokol, Papucsek, Szabó B., Márkus (Nemes 79’), Paku, Hamed (Pócsik 75’), Gresó, Zamostny, Novák (Banyoi 79’). Vezetőedző: Feczkó Tamás.

WKW ETO FC Győr: Fadgyas – Kovács K., Csonka, Bagi, Fodor, Vincze Á. Toma, Vitális, Berki (Forgács 46’), Bacsa, Óvári (Farkas B. 89’). Vezetőedző: Klausz László.

Gsz.: Óvári (65’).

Klausz László: – Nagyon örülök ennek a győzelemnek! Úgy gondolom, hogy ma is lemásoltuk az előző két mérkőzést, nagyon szervezetten védekezett a csapat. Az első félidőben is volt egy nagy ziccerünk, a második félidőben pedig, amikor egy kicsit elment a hite az ellenfélnek, többet tudtunk a kapujuk elé kerülni, és Óvári révén sikerült kihasználnunk egy ilyen szituációt, amivel megnyertük a mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában