biliárd

2021.11.03. 12:39

Harminc évet ünnepeltek Sopronban

Vörös István, a nevével fémjelzett klub elnök-tulajdonosa Sopronban, a Gyár utcai Biliárd Centerben a klub 30 éves fennállását ünneplő gálaest alkalmából rendezett versenysorozatot. Több karambolasztalon az est fénypontját a budapesti Excelsior és a Biliárd Vörös István Sopron közötti szuper viadal jelentette.

Páder Vilmos

A fővárosiaknál asztalhoz állt Kovácsi Gábor, Torda Tamás, Tóth László volt országos bajnokok, soproni részről Varga Péter, Szolnoki Tamás nemzetközileg is jegyzett játékosok, valamint Vörös István többszörös magyar bajnok. A többórás partin 6–6 játékos állt asztalhoz. A hazaiaknak 4 partijuk volt és az összecsapást követően 12–12 lett az állás, amely így döntetlen eredményt hozott.

A gálaest ajándékozásokkal folytatódott, majd jó hangulatú múltidézések zárták az ünnepet.

Az est díszvendége dr. Orbay László kosaras ikon, Sopron sportjáért kitüntetett 180-szoros magyar válogatott játékos, edző volt, aki nagy rajongója a biliárdnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában