rangos elismerés

2021.06.21. 08:40

Díjazták a győri Bercsényi-iskolát

Ismét rangos elismerést vehetett át Németh Zsolt, a győri Bercsényi-iskola igazgatója.

kisalfold.hu

Az intézmény vezetőjét 2020-ban Győr Sportjáért díjjal tüntették ki. Németh Zsolt évek óta a Sportiskolák Országos Szövetsége elnökségének is tagja. A Magyar Atlétikai Szövetség küldöttgyűlésén kapta meg az igazgató a dicsérő oklevelet az atlétika sportág működési feltételeinek biztosításáért és fejlesztésének megteremtéséért végzett tevékenysége elismeréséül.

Kószás Kriszta testnevelő-edző, Németh Zsolt igazgató, Gyulai Miklós, az atlétikai szövetség elnöke és Farkas Roland testnevelő-edző.

„Az elismerés természetesen nem csak nekem, pontosabban leginkább nem nekem szól, hiszen a kollégák munkája nélkül ez kevés lenne. Mint minden díjra, erre is nagyon büszke vagyok, hiszen ezzel az iskolát ismerték el, ami nekem mint igazgatónak a legfontosabb. A Bercsényi sport területén végzett munkája országosan ismert, és ezek a visszajelzések csak erősítenek bennünket abban, hogy ezt a munkát folytassuk” – fogalmazott Németh Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában