Labdarúgás

2020.10.25. 16:42

NB III foci – A Mosonmagyaróvár nyerte a megyei rangadót a Sopron ellen – fotók

Sorozatban hetedik győzelmüket szerezték meg a házigazdák. Ezzel megszakították a Sopron nyolc meccs óta tartó győzelmi sorozatát.

kisalfold.hu

Forrás: Facebook/Credobus Mosonmagyaróvár - MTE 1904 hivatalos oldala

Credobus Mosonmagyaróvár–SC Sopron 4–0 (2-0)

Örökös tagok

A félidőben nemcsak a kétgólos vezetést ünnepelhette a mosonmagyaróvári közönség, hanem azt a hét egykori kiváló labdarúgót is, akik mostantól az Első Mosonmagyaróvári Torna Egylet 1904 örökös tagjai közé tartoznak. Mostantól Virág János, Kóczán Gábor, Ipacs László, Juhász Miklós, Koltai László, Szabó János és Csiszér László neve is ott szerepel az emléktáblán.

A csapat a győzelmet az MTE örökös tagjának Turány Imrének ajánlotta, aki jelenleg élete nagy mérkőzést vívja a kórházban.

Varga László (Credobus Mosonmagyaróvár): – Nagyon szikrázó mérkőzés volt. Szervezett csapat ellen játszottunk, de jókor rúgtuk a gólokat és jó játékkal magabiztos győzelmet arattunk.

Weitner Ádám (SC Sopron): – Gratulálok a Mosonmagyaróvárnak. Egy jó iramú mérkőzést játszottunk, ahol a saját hibáink miatt kaptunk ki.

 

Fehérvár II-Lipót 0-2 (0-2)

Székesfehérvár, 200 néző. V.: Gál.

Fehérvár: Dala – Illés, Hajdinger (Menyhárt, 57.), Vágó, Dékei (Tóth B. 57.), Kövesdi, Futács, Rónaszéki (Molnár M. 46.), Elek, Zólyomi, Kolynok. Edző:

Toldi Gábor.

Lipót: Dénes – Simita, Kovalovszki, Zámbó, Sváb, Varga T. (Schillinger, 69.), Tóth L., Farkas, Füredi (Winkler, 80.), Kószás, Szabó L. (Harsányi, 76.). Edző: Varga Péter.

Gsz.: Kószás, 9., Szabó L. 44.

9. p: egy szép lipóti támadás után Varga Tamás adta középre a labdát, Kószás jókor érkezett és a hálóba lőtt. 0-1.

44. p: Szabó Lukas lépett ki a fehérvári védők közül és a kapu jobb oldalába gurította a labdát. 0-2.

A kis magyar válogatottal felálló fehérvári csapat nem tudott felülkerekedni a ma nagyon jól játszó lipótiakkal szemben. A győzelem teljesen megérdemelt.

Toldi Gábor: – Sajno nem tudtuk ma azt a teljesítményt nyújtani, ami az elmúlt időben jellemzett minket. Gratulálok az ellenfélnek, akik határozottabban használták ki a lehetőségeiket.

Varga Péter: – Erős csapat otthonában nagy öröm, hogy nehéz helyzetben értékes győzelmet szereztünk.

Gárdony–Sza-Bi Qualit-Ménfőcsanak 5–1 (4-0)

Gárdony, 100 néző. V.: Gáspár A.

Gárdony: Schener – Újvári, Kónya (Balogh B., 70.), Király (Czikliln, 70.), Balogh Á. (Balogh P., 80.), Zsigmond (Szabó, 70.), Tóth, Koronczi, Mód, Rodenbücher, Kercsó (Kovács Á., 80.). Edző: Oláh Attila.

Ménfőcsanak: Ficsór – Szilvágyi (Tamás A., 56.), Veres, Füleki, Gelencsér, Serfőző, Kelemen, Csonka, Szalai, Éri, Vayer. Edző: Ulbert Tibor.

Gsz.: Koronczi (42.), Zsigmond (46., 55.), Kelemen (öngól, 51.), Tóth (84., 11-esből, ill. Serfőző (53.).

Az első félidőben nagyszerűen játszott a Csanak, de az utolsó percekben egy pontrúgásból gólt kapott. A második játékrészben két perc alatt újabb két gólt kapott a vendégcsapat, a helyzeteit viszont nem tudta értékesíteni. A hazai együttes kontrából rúgott további két gólt, amelyekől az egyik 11-esből született.

A Ménfőcsanak sorrendben a harmadik vereségét szenvedte el, miközben ezeken a meccseken tizenhárom gólt kapott.

Oláh Attila: – Örülünk a sikernek, de tudjuk, hogy a Csanak nem a teljes kerettel volt itt, ők most abban a helyzetben vannak, amiben mi voltunk pár héttel ezelőtt. Jókor jött az első két gólunk, megnyugodtunk tőlük és megérdemelt győzelmet arattunk.

Ulbert Tibor: – Az eredményt túlzottnak tartom, a játék képe alapján lehetett volna 6–6 is az eredmény.

NB III. Nyugati csoport

BKV Előre–Veszprém 0–3

Balatonfüred–Puskás II 3–1

Bicske–Pápa 1–0

Nagykanizsa–THSE 3–1

III. ker. TVE–ZTE II 4–0

Komárom–Tatabánya 1–0

Nagyatád–Érd elhalasztva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában