Helyi sport

2015.07.07. 11:52

Örömmel szervezték át az utazást

Szerkesztőségünkben díjaztuk a Tippmester negyedik évadának legjobbjait. Külföldre utazhat családjával a játék nyertese. A győztes egy győri fiatalember lett, aki volt futballista édesapjával játszott együtt.

kisalfold.hu


Nemrég ért véget a Kisalföld és a Gyirmót FC Győr közös játéka, a Tippmester, amelyben hetente 13+1 eseményre lehetett tippelni.

A fődíj az Alcufer jóvoltából egy kétszemélyes külföldi utazás, de a játék második és harmadik helyezettje is értékes nyereményhez jutott. A fődíj mellett minden héten a legjobban tippelők közül is kisorsoltunk egy-egy nyertest.
Sokan játszottak velünk, a játék első szakaszában mintegy ezer szelvényt kellett feldolgoznunk hetente, s bár csökkent ez a szám, közel ötszázan maradtak velünk a Tippmester végére.

Díjaztuk azokat, akik minden héten küldtek be szelvényt hozzánk. A szakácskönyveket Sándor János (Sopron), Bertalan Ferencné (Darnózseli) és Szimhardt Márk (Mosonmagyaróvár) nyerték. Küzülük csupán Bertalan Ferencné férje tudott eljönni személyesen a nyereményért.

A díjátadón Horváthné Perl Beatrix, Horváth Máté, a fődíj nyertesei, Kozicz Veronika, a Kisalföld marketingvezetője, Bertalan Ferenc, aki minden héten tippelt és Horváth Cs. Attila, a Gyirmót klubmene
A díjátadón Horváthné Perl Beatrix, Horváth Máté, a fődíj nyertesei, Kozicz Veronika, a Kisalföld marketingvezetője, Bertalan Ferenc, aki minden héten tippelt és Horváth Cs. Attila, a Gyirmót klubmenedzsere. Fotó: Mészáros Mátyás


„Két szelvénnyel játszottunk, s be kell vallanom, a feleségem tippelt jobban. Bár egyszer én lettem a heti nyertes, az összesítésben ő előttem végzett. Nagyon örültünk a játéknak, mindig nagyon vártuk a hétfőt, amikor megjelent a szelvény" – mondta Bertalan Ferenc.

Minden héten összesítettük az eredményeket, s rendkívül szoros lett a játék vége. Többen is remekül hajráztak, s csupán egyetlen pont döntött a fődíjról. A játék nyertese végül Horváth Máté (Győr) lett, aki félmillió forint értékű külföldi utazást nyert.

„Az apukám még nemrég minden hétvégén focizott, vele kezdtünk el tippelni. Az én lelkesedésem aztán kicsit elfogyott, így ő volt, aki a szelvényekkel foglalkozott. Volt, hogy a tippeken órákig gondolkodott" – árulta el a fiatal nyertes.

Az első évben győzteseink a spanyol tengerparton nyaralhattak, a következő nyertes már a Balatonra készült, helyette egy négycsillagos szállodában Korfun pihenhetett.

A harmadik és negyedik évadban Törökország volt az úti cél. Idén is a török riviéra lett volna a nyeremény, de a nyertes és családja másképp döntött.
„Mivel anyukám nem nagyon bízott benne, hogy nyerünk, már lefoglaltunk egy utazást erre nyárra. Szerencsére a Kisalföld és az utazási iroda is beleegyezett abba, hogy átalakítsuk a programot. Törökország helyett Krétára megyünk, s így nemcsak ketten, az egész család utazhat."

A 100.000 Ft-os műszakicikk-vásárlási utalványt Varga Dávid (Győr) nyerte, a harmadik Varga Árpádné (Győr) 50.000 Ft-os sportszervásárlási utalvánnyal gazdagodott.

Érdekesség, hogy előbbi fiatalember már kétszer megnyerte a játékot. Most alig maradt le a fődíjról.

Az összetettben harmadik helyen édesanyja, Varga Árpádné végzett. Nem titok – amit egyébként játékunk szabályzata sem tiltott –, hogy a Varga család ezúttal is több szelvénnyel játszott. Ők személyesen nem tudtak eljönni az eredményhirdetésre.

„Örülünk, hogy a Kisalfölddel közösen részesei lehettünk ennek a játéknak. Jó volt látni egy szelvényen a sok megyei csapatot, s hogy sokan játszanak. Most, a Tippmester után több nagyobb kihívás is vár egyesületünkre. Hamarosan olasz élcsapatok ellen lépünk pályára, majd kezdődik a bajnokság. Jó lenne a következő Tippmesterben már élvonalbeli csapatként szerepelni" – fogalmazott a Gyirmót FC Győr képviseletében Horváth Cs. Attila klubmenedzser.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában