Helyi sport

2015.05.12. 10:55

Kosárlabda - Kapitány nélkül a Sördögök Szolnokon

Kedden 17 órakor játssza harmadik elődöntőjét a bajnok és kupagyőztes Szolnok ellen a Tiszaligetben a Soproni Sördögök férficsapata

kisalfold.hu

Mint ismeretes, Szolnokon fölényesen, Sopronban pedig összességében simán nyert az Olaj, amely a harmadik összecsapásnak is az esélyese.
Sabáli Balázs, a soproni csapat szakvezetője természetesen tisztában van ezzel. Ennek ellenére nem szeretné, ha fiai amolyan „áldozati bárányként" feltartott kézzel lépnének pályára.

„Semmilyen lelki teher, nyomás nincs a srácokon, szeretnénk meglepetést okozni. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy még egyszer olyan meccset játsszunk Szolnokon, mint amilyen a párharc első meccse volt. Megpróbálunk mindent kiadni magunkból, meglátjuk, ez mire lesz elég" – fogalmazott a szakember.

A soproni csapat a keddi meccsen kénytelen lesz nélkülözni kapitányát, Trepák Zoltánt, aki közelmúltban elhunyt édesapjának a mérkőzés napján lesz a temetése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában