Helyi sport

2015.04.17. 10:36

Pofon party Sopronban - fotók

A Fertőszentmiklósi Simon Gym és a Növényi Sportakadémia SE sportolói mérhették össze tudásukat.

kisalfold.hu




A Növényi Sportakadémia SE Húsvéti Pofon Party-t rendezett Sopronban.
A cél az volt, hogy bevezessék a kezdő sportolókat a ring világába, illetve mérkőzési lehetőséget biztosítani a már gyakorlottabb sportolóknak is.
Összesen tizenhárom kick boksz edzőmérkőzést tartottak, amelyek barátságos hangulatban zajlottak.

A rendezvény lebonyolítását Nagy Attila (Növényi SE) végezte, a bírói teendőket Molnár Sándor (Simon Gym FSE) látta el, míg a birkózókat Piffkó Zoltán (Növényi SE) irányította.



A regisztrációt követően elkezdődtek a mérkőzések, a gyerekek hatalmas csatákat vívtak a ringben, óriási lelkesedéssel és szívvel vetették bele magukat a küzdelembe.
Hosszú idő után, Sopronban ismét láthattak birkózást Piffkó Zoltán vezetésével, a gyerekek küzdelmét érdeklődve figyelték a nézők. A szünetben az ASD Magyar Önvédelembe nyertek bepillantást a nézők.

A felnőttek ringbe lépésével ért véget a Húsvéti Pofon Party, aminek külön érdekessége volt, hogy a küzdelmek végén mindkét fél kezét a magasba emelte a bíró, és az oklevelek mellé egy csoki nyuszit is kaptak a versenyzők.

Nagy Attila reményei szerint mindenképpen folytatni kell a tornát, hogy hasonló jó hangulatú mérkőzések közelebb hozzák a küzdősport egyesületeket. A rendezvényen sportszerű küzdelmek voltak, jó megmérettetés volt ez a kezdőknek és a versenyzőknek egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában