Helyi sport

2015.03.27. 11:03

Tippmester 2015 - Kézilabdáért rajong a nyertes

Harmadik heténél tart Tippmester játékunk, melynek félmillió forint értékű kétszemélyes utazás a fődíja.

kisalfold.hu

 A Kisalföld és a Gyirmót FC Győr idei közös játékában hetente 13+1 eseményre tippelhetnek. Az Alcufer jóvoltából a fődíj egy külföldi utazás, de értékes nyereményt kap a Tippmester második és harmadik helyezettje is.

Gyakori hiba még mindig, hogy egy játékos több szelvénnyel is tippel. Egy játékos fordulónként csak egy tippszelvényt küldhet be, ugyanis a tippek a játék végéig összeadódnak.

A tippjáték győztese ezúttal is az lesz, aki a játék időtartama alatt (13+1 hét) a legtöbb találatot éri el. Érdemes még most is bekapcsolódni a játékba! Még be lehet hozni az élen állókat, a 3. hét hétfőn és kedden megjelent szelvényét ma még postára adhatják játékosaink, de személyesen az Újlak utcai szerkesztőségünkben ma 16 óráig is leadhatják a megoldásaikat.

Kránicz Zoltán jól tippelt és ő lett a heti nyertes.

Kránicz Zoltán jól tippelt és ő lett a heti nyertes.

Az álomnyaralás mellett hetente is hirdetünk nyertest a legjobban tippelők között.

A 2. héten egy mérkőzést töröltünk, ugyanis elmaradt a PINKK–UNI Győr női kosárlabda-mérkőzés. Az elérhető legtöbb találat így a 13-as volt. Ennyit senki nem ért el, sőt 12-es szelvényt sem találtunk, viszont 11-esből tízet is. Kitöltőik közül sorsoltuk ki az aktuális nyertest, aki a felpéci Kránicz Zoltán lett. A heti győztes nyereménye 3000 forint értékű vásárlási utalvány és egy Kisalföld receptjei szakácskönyv lett.
Felpéci nyertesünk 24 éves egyetemista, s most játszik először a Tippmesterrel. Villamosmérnök lesz, Veszprémben tanul, így nem véletlen, hogy szereti a férfi kézilabdát.

A további 11-es találatokat Fekete Máté, Horváth Rezső, Németh Tibor, Venter Dávid, Hordós Jenő, Kollár József, Varga Dávid, Varga Árpádné, Füzi Zoltánné érték el.

A 2. hét helyes tippsora a következő volt: 2, X, 1, 2, X, 1, 2, 1, 1, X, 1, 1, törölve, plusz egy: X.

Az összetett lista élmezőnye: 1. Venter Dávid 22 találat, 2–8. Fekete Máté, Németh Kitti, Pintér Evelin, Rumi Levente, Varga Dávid, Veisz Ákos 21–21, 9–16. Csider Csaba, ifj. Fehér József, Kránicz Zoltán, Perényi Zoltán, Pirik Róbert, Simon Bálint, Szabó László és Szabó Szilárd.

A teljes listát minden alkalommal internetes oldalunkon (www.kisalfold.hu) találhatják majd meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában