kisalfold.hu podcast

2024.03.08. 07:25

Veréb Tamás nőnapi koncertet ad Győrben ennek apropóján járt szerkesztőségünkben + dalra fakasztotta a győri járókelőket

Nőnapi nagyzenekaros koncertet ad március 17-én a Győri Nemzeti Színházban Veréb Tamás dalszerző, színész-énekes. Szinte hazajár Győrbe, A Puskás, a musical című előadás címszereplőjeként gyakran láthatja a közönség.

Simon Roberta

Veréb Tamás

Fotó: Csapó Balázs

Veréb Tamás zenekaros koncertturnéjának egyetlen tavaszi megállója Győr lesz március 17-én. - Két év után ismét a hölgyek tiszteletére szerveztünk nagyzenekaros koncertet. A legtöbb saját dal elsősorban szerelmes hangvételű, így könnyű a kedvükben járni. Emellett felcsendülnek feldolgozások, zenés-színházi muzsikák, fiatalosabb lendületű zenék. Például az Andale is, amit Curtissel közösen készítettünk és az egyik rajongóm ragaszkodott hozzá, bekerüljön a lejátszási listába. Az utolsó simítások még hátra vannak, lázasan készülünk a visszatérésre - mondta el podcast műsorunkban a2016-os Sztárban sztár című showműsor nyertese. Zenei karrierje ezután kapott szárnyra, elnyerte az év legsokoldalúbb előadóművésze címet is. A színészi pályát sem hagyta teljesen a háta mögött, de inkább a dalszerzésre koncentrál. Szerencsésnek vallja magát, amiatt, hogy pályája elején már eljátszhatott 20-25 olyan főszerepet, amire vágyott és meghatározta az életét. Nem meglepő, hiszen tehetségét hamar felfedezték, első színházi szerepét kilenc évesen alakította.

Hallgassa meg!

Sokszínű egyéniségnek vallja magát, így törekszik a folyamatos megújulásra, nyitott a változásokra. A Kisalföldnek elárulta, hogy alkotói életére összpontosít, több olyan dalt is írt, amit soha senki nem hallhatott még. Februárban töltötte be a harmincadik életévét, amelynek apropóján különleges kéréssel fordult ismerőseihez, barátaihoz. Mivel több mint egy éve fogadta örökbe kiskutyáját, Kolbit, így egy állatmentő alapítványnak gyűjtött adományt ajándékok helyett.

DSC_6361
Veréb Tamás
Fotó: Csapó Balázs

Veréb Tomira nemrég rátalált a szerelem is, az énekes azt mondta, hogy náluk minden nap nőnap van, ezért nem csak ezen az egy napon lepi meg kedvesét apróságokkal.

-Nem titkolom, hogy direkt nem március 8-ra szerveztük a győri fellépést, mert szerintem nőnapi koncertet bármikor lehet tartani. Olyan estét szeretnénk, ami egész estés utazás nekünk és a hallgatóságnak is. Egyszerre lesz vizuális élmény a színpadkép és vetítések miatt. Valamint egy nagy történetmesélés, ami apró kisebb sztoriból épül majd fel - hangsúlyozta az énekes.

Néhány napja a belvárosban a győri járókelőket is dalra fakasztotta Veréb Tamás. A barokk utcákat járva -néhány szál tulipánnal a kezében - jó néhány embert megállított. Arról kérdezte a lakosságot, hogy tudják-e mit ünneplünk március 8-án és mit kapnának a hölgyek legszívesebben. A legbátrabbakkal közkedvelt dalokban duettezett a színész-énekes.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában