Olvasás

2023.12.07. 09:00

Keresztény könyvvásár Győrben

Gitározó Luther pólón, Betlehem Sablon, vagy épp a győri misszionárius Molnár Mária életét bemutató könyv.

Bella Violetta

Ismét megtelt keresztény irodalommal a Széchenyi egyetem aulája. Minden adventben már hagyományosan várja kedvezményekkel a vásárlókat a keresztény könyvvásár, ahol társasok, Bibliai idézetes pólók ugyanúgy előfordultak, mint különböző kiadású bibliák és lelki irodalmak. A Győri Evangélikus Egyetemi Lelkészség szervezésében hat könyvárusító szervezet, kiadók és boltok várták színes kínálattal a vásárlókat. Fodor Csaba a Kálvin Kiadótól elárulta, a könyvek sem úszták meg az elmúlt időszak drágulását, van olyan bibliájuk, aminek az árát szinte duplájára kellett emelniük a papír, a nyomdai és a logisztikai költségek miatt.  Olyan kiadvány, ami korábban 4-5ezer forint körül jelent volna meg, most nyolcezer forintért szerepel a kínálatban. 

A Baptista gyülekezet könyvterjesztéséről elárulták, ez jó lehetőség azoknak a vevőiknek, akik nem tudnak vasárnap a gyülekezeti alkalomkor vásárolni, mert egyébként csak akkor várják a vásárlókat. Idén először könyvbemutatóval egészül ki, és egyben záródik az alkalom, a nagyformátumú református igehirdető Csia Lajos két kötetét mutatják be az aulából nyíló teremben.

Az egyetem rendezvényszervezésben önkénteskedő diákjai teával és sütivel kínálták az árusítókat és érdeklődőket. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában