Tavasz

2023.03.03. 10:50

Nőnapi tőzikefesztivál Csáfordjánosfán

A csáfordjánosfai önkormányzat március 12-én, vasárnap idén is ingyenes nőnapi tőzikefesztiválra várja a természetkedvelő, kirándulni vágyó helyieket és a környékről érkezőket.

kisalfold.hu

Bár a hétvégére visszatértek a hűvösebb napok, azt megelőzően a februári korai tavasz már előcsalogatta a tőzikét. A csáfordjánosfai önkormányzat március 12-én, vasárnap idén is ingyenes nőnapi tőzikefesztiválra várja a természetkedvelő, kirándulni vágyó helyieket és a környékről érkezőket. A nap folyamán lesz sétakocsikázás, pónilovaglás, íjászat, a kicsiknek pedig kosárkörhinta. Az út menti parkolóban a rábaközi kézművesek vásári forgataga várja a programra érkezőket tangóharmonika-szóval és egész napos büfével. Az önkormányzat kéri, hogy a rendezvény ideje alatt óvatosan közlekedjenek, védjék a tőzikést és kövessék a forgalomirányító személyzet útmutatásait. Az önkormányzat, bízva a jó időben, mindenkit vár. Rossz idő esetén a program elmarad. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában