Frissített hír

2022.09.18. 07:00

Kitárta kapuit a győri színház - mi is a kulisszák mögé léptünk - galéria

A színfalak mögé látogathattak a színházkedvelők a hét utolsó napján.

kisalfold.hu

Fotók: Huszár Gábor

A népes csoportokat Fejszés Attila színművész és Páros Zsolt színpadmester kalauzolta

Előzetes - Kulisszatitkok és koncert a győri színházban

A színfalak mögé látogathatnak azok a színházkedvelők, akik Fejszés Attila színművésszel és Páros Zsolt színpadmesterrel szeretnének belelátni a háttérben történő munkafolyamatokba a nagyszínpadon.

Emellett több turnusban is indítanak kulisszajárásokat a kőszínházban. A táncos lábúak még táncra is perdülhetnek az Oliver! musical „Egy feladatod” című számára Fekete Miklós koreográfussal. A programokra regisztrálni kell, de a legtöbb hely már betelt.

Villámrandizhatnak is a színház művészeivel, akik a számukra kedves fotóikkal az előcsarnokban elhelyezett asztaloknál várják az érdeklődőket. Az érkező nézők választhatnak, hogy mely fénykép kapcsán szeretnék meghallgatni a művész emlékeit, sztorijait.

A Győri Nemzeti Színház a kicsiknek is kedveskedik, a Gyermekkuckóban délelőtt 10 órától kreatívkodásra invitálja Szina Kinga a lurkókat, 15 órától pedig activityzni is lehet majd a csillárszinten. Este már a zenés mulatságé lesz a főszerep, a 18 órakor kezdődő zenés színházi évadnyitón az „Everybody Needs Somebody” című koncerttel köszönti a közönséget a teátrum színészzenekara.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában