kultúra

2021.09.13. 19:37

Nyílt nap és gála – Kezdődik az évad a soproni színházban

Nyílt nappal és nagyszabású gálaműsorral kezdődik az évad a Soproni Petőfi Színházban szeptember 18-án.

kisalfold.hu

Fotó: soproniszinhaz.hu

A kulisszajárások mellett bemutatkoznak a bérletes előadások, a nézők részletek láthatnak az új produkciókból. Kakaóbár várja a kicsiket mesékkel, lesz plakátkiállítás az elmúlt tíz esztendő darabjaira visszatekintve, színészek egész alakos fotói mellett lehet fényképezkedni, s a közönség bepillanthat a Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar próbájába. A Várkerületen, a Mária-szobornál pedig este hét órakor a teátrum népszerű művészei, sztárjai lépnek fel egy zenés összeállítással.

Slágerparádéval, két évadra való dallal készül a soproni társulat a nyílt napra, itt a teljes lista az elhangzó számokról >>

Táncválasztó és Bolero – Először csatlakozott az országos kezdeményezéshez Sopron

Először csatlakozik Sopron az országos Nagy Táncválasztó rendezvényhez szeptember 26-án a Liszt Ferenc Kulturális Központban és a Petőfi Színházban. Az egész napos, helyi és környékbeli csoportok bemutatkozásával egybekötött program keretében tíz stílusban regisztráció után ingyenes táncórákon vehetnek részt az érdeklődők. Az esemény zárásaként este hét órakor a Sopron Balett, a Sankt Pölten Europaballett, a Budapest Táncszínház, a fővárosi PR-Evolution Dance Company és Kozmér Alexandra balettművész részvételével nagyszabású gálát rendeznek a leghűségesebb város teátrumában, amelynek csúcspontja Ravel Bolerójának a bemutatója lesz az osztrák együttestől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában