Utazás dalokban

2021.07.15. 20:12

Road Movie – Hazai sztárok énekelnek Sopronról – Klippremier

Kétéves országjáró kirándulása során megérkezett Sopronba a Road Movie!

kisalfold.hu

Forrás: Facebook

Fotó: Road Movie Hungary

A Road Movie csapata hazai szerzőket és előadókat kért fel, hogy olyan dalokat írjanak, amelyekben a hozzájuk legközelebb álló tájak, régiók, falvak, városok elevenednek meg, vagy éppen az ezekhez fűződő emlékeik ihlették őket. A szerzők mellett neves zenei- és játékfilmes rendezők készítettek klipet az adott dalokhoz.

A Sopron felé című dal előadói a magyar zenei élet színes csapata, a Road Movie Allstars: Lábas Viki, Rúzsa Magdi és Schoblocher Barbi mellett Fluor Tomi, Járai Márk, Jumodaddy, Madarász Gábor, Marsalkó Dávid, MC Columbo az előadók. A nyarat, az utazás hangulatát megidéző, pozitív üzenetű klipben közel 50 soproni szereplő tűnik fel: zenészek, sportolók, hírességek és a város büszkeségei mellett az utca emberei. A dal és a klip apropójául a népszavazás 100. évfordulója szolgált, 1921-ben dőlt el ugyanis, hogy Sopron, a Leghűségesebb Városként magyar marad. A ma debütáló klipet követően a tavasszal megjelenő Road Movie Guide útifilmben Tilla a klip szereplőivel közösen mutatja be a várost és annak történetét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában